English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

showUP

Dankzij een gebruiksvriendelijke vormgeving en een geavanceerd aanmeldsysteem voor de standhouders is de nieuwe website een grote tijdswinst voor showUP.

showUP, de trade show for home and gift, is meer dan een inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau artikelen. Het is ook een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Sinds 2015 is showUP verhuisd naar een nieuwe locatie de Expo Haarlemmermeer en is showUP uitgegroeid tot een beurs met bijna 350 deelnemers en ruim 5000 bezoekers. Bratpack heeft in 2017 de website mogen vernieuwen.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke vormgeving

De vormgeving van de website is met veel vrijheid voor de klant ontwikkeld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de homepage volledig naar wens in te vullen met tekst en afbeeldingen. Daarmee wordt het thema van elke editie weer opnieuw vertaald naar de website. De website is ingericht voor zowel bezoekers als standhouders, door een goede balans te maken in de vormgeving en de websitecontent welke is afgestemd op deze twee verschillende doelgroepen. Maar één van de mooiste aspecten van de website is dat de merken die op de beurs staan zelf hun merkpagina op de website kunnen aanpassen. Dit heeft voor een enorme tijdsbesparing gezorgd bij de organisatie van ShowUP.  

Geavanceerd aanmeldsysteem standhouders

Daarnaast is er een geavanceerd aanmeldsysteem ontwikkeld. Standhouders kunnen zich aanmelden en in een afgesloten omgeving alle informatie vinden over de komende beurs. Via dit systeem kunnen benodigdheden worden besteld welke direct gekoppeld zijn aan de leveranciers. Daarnaast kunnen de merkenpagina’s worden bewerkt en kunnen standhouders zich na afloop van het event aanmelden voor een volgende editie. Door één centraal communicatiepunt en veel geautomatiseerde processen van aanmelden tot benodigdheden bestellen, is de nieuwe website een grote tijdswinst voor showUP.

Speciale wensen voor jouw website?

Niets is ons te gek! Wij houden wel van uitdagingen. Dus heb jij bepaalde eisen voor jouw website of webshop, dan bespreken we graag jouw wensen. Neem gerust contact met ons op.