English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Sauna Oase

Mede dankzij een nieuwe website en de inzet van SEO en SEA komen er steeds meer mensen ontspannen bij Sauna & Beauty Oase.

Bij Sauna & Beauty Oase draait alles om zorgeloos genieten. Je vindt hier verschillende luxe sauna en wellness voorzieningen. Bratpack heeft de nieuwe website voor Sauna en Beauty Oase ontwikkeld. Het doel: de sauna’s, baden en behandelingen die Sauna & Beauty Oase te bieden heeft online beter zichtbaar te maken en meer conversies uit de website te halen. Om de nieuwe website nog beter organisch vindbaar te maken via Google is er zoekmachine optimalisatie toegepast. Daarnaast zijn er diverse Google Ads campagnes ingezet om meer bezoekers en conversies te genereren. De resultaten spreken voor zich!

Meer sauna bezoekers

Op 11 mei 2016 is de website live gegaan. In de periode van 11 mei 2016 tot en met 31 januari 2017 is het aantal website bezoeken met bijna 10% toegenomen in vergelijking met dezelfde periode het jaar ervoor. Ook blijven bezoekers langer op de website, de gemiddelde sessieduur is toegenomen met 35%. Verder is het bouncepercentage (het aantal bezoekers dat de website na het bekijken van 1 pagina weer verlaat) ook afgenomen, met wel 10%.

Daarnaast zijn het aantal reserveringen toegenomen sinds de nieuwe website live staat. De advertenties die zijn opgezet in Ads waren in deze periode verantwoordelijk voor bijna 20% van de nieuwe gebruikers. Van de bezoekers die via een Google Ads advertentie de website bezochten is 18% overgegaan tot een conversie.

Website Sauna & Beauty Oase

Een succesvolle website

Sinds de lancering van de website in mei 2016 nemen het aantal website bezoekers en conversies nog steeds toe. Wil jij ook zulke resultaten behalen met jouw website of webshop? Neem dan vrijblijvend contact op met Bratpack. Wij helpen je graag jouw doelen te realiseren. En ben je toe aan een dagje ontspanning? Kijk dan eens op de website van Sauna & Beauty Oase ;)