English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Sam's Kledingactie

Dankzij de inzet van Google Grants en het verbeteren van de SEO heeft Sam’s Kledingactie meer relevante bezoekers op hun website.

www.samskledingactie.nl/Sam's Kledingactie is de grootste kledinginzamelaar van Nederland. De opbrengst van de inzameling wordt door Cordaid Mensen in Nood gebruikt om projecten op te zetten en uit te voeren. Bratpack heeft geholpen met de online marketing van Sam’s Kledingactie en het resultaat mag er wezen! Wij kunnen jou ook prima helpen met de online marketing van jouw bedrijf of organisatie, dus bekijk gerust onze website voor meer informatie!

Sam’s Kledingactie oude website

Sam's Kledingactie heeft in heel Nederland inzameldepots en vrijwilligers die de inzameling verzorgen. Via Google moeten mensen snel kunnen zien waar een kledingdepot is om zo het aantal opgehaalde kilo's te verhogen. De website van Sam’s Kledingactie was echter niet heel goed vindbaar via Google, daarom hebben ze onze hulp ingeschakeld om meer relevante bezoekers naar hun website toe te trekken. Wil je ook meer relevante bezoekers op jouw website hebben? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze online marketing werkwijze

Zowel via de Google Grants campagne als via de organische zoekresultaten is de website van Sam’s Kledingactie vindbaar gemaakt met woordcombinaties zoals "kleding inzameling" en allerlei plaatsnamen. Zo vinden bezoekers snel een inzameldepot bij hen in de buurt via Google. Bratpack zorgt ervoor dat je doelgroep jouw website weet te vinden via de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachine. Dit kan al vanaf slechts € 100,- per maand! Hierbij leveren wij een compleet dienstenpakket met uitgebreide service van ons team, dat overigens meer dan 13 jaar ervaring heeft op het gebied van online marketing. Wij adviseren je graag over jouw eigen website!

Resultaat nieuwe website Sam’s Kledingactie

Het resultaat van deze onze werkwijze voor de website van Sam’s Kledingactie is een verveelvoudiging van het bezoek op de website en daarmee een verhoging van de kleding die in de containers en depots werd afgegeven. Een zeer positief resultaat dus! Als je gebruik wilt maken van onze diensten, dan ontvangt je maandelijks een uitgebreide vindbaarheidsrapportage waarin je de posities van jouw website in de natuurlijke zoekresultaten van Google kunt inzien. Bratpack werkt al geruime tijd met deze methode, die in de praktijk vrijwel altijd succesvol is. Neem daarom snel contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden. Wij helpen jou graag verder!

Sams-kledingactie