English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Plantarium

Bratpack heeft website van Plantarium vernieuwd. De koppeling met een nieuw systeem maakt het een stuk gemakkelijker zowel voor de exposant als de bezoeker.

Plantarium is de internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Zo’n 300 exposanten uit diverse landen presenteren hier een enorm assortiment boomkwekerijproducten voor de consumentenmarkt in pot en container en als vollegronds product. Daarnaast tonen diverse bedrijven de nieuwste ontwikkelingen. Bratpack is benaderd om de website van Plantarium te vernieuwen. Op de oude website, die slechts 2 jaar oud was, was er namelijk weinig vrijheid om formulieren en andere zaken eenvoudig aan te passen.

Gebruiksvriendelijke website

Bij het vernieuwen van de website zijn diverse onderdelen geïmplementeerd. Zo hebben we de website qua look & feel een beperkt redesign gegeven en gekoppeld aan het Bratpack CMS. Dankzij deze koppeling heeft Plantarium toegang tot een flexibel systeem waarmee ze vier talen kunnen beheren. Daarnaast kunnen ze nu zelf de registratieformulieren voor alle exposanten inclusief eigen inlogomgeving beheren.

Zo kan een exposant zich online aanmelden. Vervolgens krijgt de exposant een eigen gebruikersnaam en wachtwoord en kan tot een bepaalde datum zijn/haar beursstand aanpassen. Toch extra vierkante meters? En gebruik maken van de catering en aankleding door Plantarium? Alles is eenvoudig in te stellen en aan te vragen via het nieuwe systeem.

Bezoekers kunnen zich online registreren en krijgen direct een e-ticket. Deze wordt bij binnenkomst gescand waarna er direct een badge (uit het Bratpack systeem) voor de bezoeker wordt afgedrukt. Het nieuwe systeem maakt het dus een stuk gemakkelijker zowel voor de exposant als de bezoeker.

Heb jij ook een technische uitdaging voor ons?

De vernieuwde website is in november 2016 succesvol gelanceerd. Wij ontvingen positieve reacties van de klant. Zo zijn ze erg tevreden over onze flexibiliteit en snelheid.

Wil jij ook een bepaald systeem laten bouwen voor jouw website? Of heb je een andere technische uitdaging? Wij bespreken graag jouw wensen en kijken samen wat er mogelijk is. 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.