English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Natuurwerkdag

Mede dankzij een nieuwe website en de inzet van Google Ad Grants was de Natuurwerkdag 2015 een groot succes!

Natuurwerkdag

De Natuurwerkdag vindt elke eerste zaterdag van november plaats. Het is een dag waarop jong en oud werken aan het behoud en herstel van de natuur en het landschap dicht bij huis. Zo krijgt het landschap een opknapbeurt door de inzet van deze vrijwilligers. Op de website van Natuurwerkdag wordt benadrukt dat vrijwilligers ook de rest van het jaar kunnen werken aan het behoud en herstel van de natuur en het landschap dicht bij huis. Afhankelijk van de streek en locatie zijn er verschillende werkzaamheden. De meeste activiteiten bestaan uit kleinschalig onderhoudswerk zoals: snoeien, zagen, hooien, poelen en paden schoonmaken, wilgen knotten, fruitbomen snoeien en riet verwijderen. Bratpack heeft de Natuurwerkdag website gemaakt en verbeterd om zoveel mogelijk vrijwilligers te bereiken.

Opzet website & inzet Google Ad Grants

De Natuurwerkdag is in eerste instantie een initiatief van LandschappenNL. Aangezien Bratpack samenwerkt met LandschappenNL, hebben wij de nieuwe website van Natuurwerkdag opgezet. Alle inschrijvingen en deelnames voor de Natuurwerkdag lopen via deze website. Op deze website kunnen 800 locatieleiders van Natuurwerkdag alle informatie vinden dankzij het handige CMS-systeem van Bratpack. Via dit systeem kan namelijk specifieke informatie over een locatie worden aanpast en blijft men op de hoogte van alle inschrijvingen van vrijwilligers in hun streek. Bratpack heeft na het opzetten van de nieuwe website, Google Ad Grants ingezet. Met Google Ad Grants wordt er professioneel geadverteerd via Google om zo meer potentiële vrijwilligers te werven.

Succes Natuurwerkdag 2015

In 2015 zijn er veel vrijwilligers voor de Natuurwerkdag geworven via de website. De Natuurwerkdag op 7 november 2015 was dan ook een groot succes! Dankzij de inzet van Google Ad Grants zijn er duizenden bezoekers per dag op de website geweest rondom de Natuurwerkdag van 2015. En hebben alle locatieleiders de vele inschrijvingen via de website goed kunnen volgen. Op de website van Natuurwerkdag kun je alle foto’s en video’s van de vrijwilligers bekijken.

Wil jij ook meer aandacht voor jouw campagne?

Wij kunnen jou helpen door een website op te zetten (inclusief CMS-systeem) voor jouw campagne en daarnaast te adverteren met Google Grants! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.