English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Maxime schoenen

In november 2015 is de nieuwe webshop van Maxime Schoenen succesvol gelanceerd. Lees meer over de resultaten.

website-maxime-schoenen-print-screenMaxime Schoenen werd in 1985 opgericht en behoort daarmee tot een van de eerste echte gespecialiseerde kinderschoenbedrijven van Nederland gevestigd in de gezellige binnenstad van Maastricht. In de webshop kun je terecht voor kwalitatieve baby-, kinder- en damesschoenen van diverse bekende merken. Vorig jaar heeft Bratpack een nieuwe webshop gemaakt welke in november 2015 werd gelanceerd.


Verbeterde vindbaarheid

Om de nieuwe webshop nog beter organisch vindbaar te maken via Google heeft Bratpack zoekmachine optimalisatie toegepast. Daarnaast zijn er ook diverse Google Ads advertenties ingezet om nog meer bezoekers te bereiken en conversies te genereren.

Er is veel online concurrentie in de fashion en schoenen branche en veel kleinere spelers moeten het opnemen tegen grote spelers als Zalando. Bij Bratpack zien we dit als een uitdaging en hebben wij als doel om de webshop van Maxime Schoenen tot een succes te maken.


Het resultaat: een succesvolle webshop

Sinds de lancering van de webshop in november 2015 heeft Maxime Schoenen een consistente bezoekersstroom. De meeste van deze bezoekers komen binnen vanuit de organische zoekresultaten, waaruit goed blijkt dat de SEO voor de webshop zijn vruchten afwerpt.

Wil jij ook goede resultaten behalen met jouw webshop? Wil je meer bezoekers aantrekken en meer conversies realiseren? Neem dan contact op met Bratpack! Wij helpen je graag met het realiseren van jouw doelen. En heb je nieuwe schoenen nodig? Kijk dan eens op de website van Maxime Schoenen ;) 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.