English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

LandschappenNL

Met de hulp van Bratpack zijn nieuwe websites ontwikkeld en is er gepromoot voor verschillende campagnes. Met succes!

Samenwerkingsverband LandschappenNL behartigt de belangen van de provinciale Landschappen en de provinciale stichtingen Landschapsbeheer op bovenprovinciaal, interprovinciaal en nationaal niveau. Daarnaast levert het samenwerkingsverband LandschappenNL een bijdrage aan de landelijke zichtbaarheid van de provinciale organisaties. De provinciale organisaties vertegenwoordigen ruim 75.000 vrijwilligers, 110.000 hectare beschermde natuur, ruim 800 monumenten en hebben een achterban van rond de 310.000 donateurs. Bratpack werkt samen met LandschappenNL aan hun website, waar de organisaties De12Landschappen en Landschapsbeheer Nederland per 1 januari 2016 ook bij horen.

Nieuwe websites en Google Ad Grants

Bratpack heeft een intranet aangemaakt, zodat er een gezamenlijk netwerk is ontstaan van en voor alle betrokken provinciale organisaties van LandschappenNL. Daarnaast heeft Bratpack in 2014 de samenwerking met LandschappenNL geïntensiveerd met nieuwe websites, namelijk: de website Natuurwerkdag, de website Vrijwilliger van het jaar, de website Landschapsobservatorium, de website Landschappen en de website In het landschap. Daarnaast heeft Bratpack bovendien Google Ad Grants ingezet voor LandschappenNL en voor de websites Natuurwerkdag en In het landschap. Zo konden op een professionele manier advertenties ingezet worden voor alle campagnes en acties.
 

LandschappenNL-banner

Succesvol samenwerkingsverband provinciale organisaties

Alle nieuwe websites zijn mooi geworden en is er dankzij het intranet een goede interactie tussen de websites. Verder heeft Bratpack met de inzet van Google Ad Grants ervoor gezorgd dat LandschappenNL de missie en initiatieven van Natuurwerkdag en In het landschap goed kon promoten. Hierdoor werden de campagnes en acties van Natuurwerkdag en In het landschap een groot succes!

Heb jij ook een non-profit organisatie?

Laat jouw website dan beheren door Bratpack! Wij kunnen jouw non-profit organisatie succesvoller maken door onder andere Google Ad Grants in te zetten. Uiteraard kunnen wij ook eerst jouw website maken, wanneer je deze nog niet hebt. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.