English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Kinderpostzegels

Bratpack heeft een online actie-platform opgezet voor Stichting Kinderpostzegels. Lees meer over deze samenwerking.

Stichting Kinderpostzegels Nederland is een kinderhulporganisatie die kinderen in arme landen wil steunen door middel van donateurs en sponsors. Deze donateurs en sponsors kunnen Stichting Kinderpostzegels Nederland op diverse manieren steunen, zodat kwetsbare kinderen geholpen worden.

Op de website van Stichting Kinderpostzegels Nederland kunnen bezoekers bekijken wat voor acties en campagnes zij kunnen steunen. De meest bekende actie is de Kinderpostzegelactie, die al bestaat sinds 1948. Ruim 70% van alle basisscholen in Nederland doen mee, door leerlingen zoveel mogelijk kinderpostzegels te laten verkopen. De website van deze stichting is een online actie-platform dat in 2012 door Bratpack is opgezet.

Online bestelsysteem

Op de website kunnen bezoekers een bestelformulier invullen om kinderpostzegels te bestellen. Verder heeft Bratpack een bestelsysteem gemaakt zodat kinderen online zelf hun eigen actie kunnen starten. Zo worden kinderen nog meer betrokken bij de Stichting Kinderpostzegels Nederland.

Toename bezoekers website 2015

Het actieplatform van Stichting Kinderpostzegels werd in 2015 nog beter bezocht dan in 2014. In 2015 ontving de website namelijk 25% meer bezoekers vergeleken met het jaar daarvoor.

Wil jij ook meer donateurs?

Wij helpen je graag met het opzetten van jouw website en/of de verbetering van jouw online fondsenwerving. Ook kunnen we een online bestelsysteem voor je maken, net als bij Stichting Kinderpostzegels Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.