English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

INretail

Dankzij effectieve zoekmachine marketing is het aantal bezoekers op de website van INretail flink toegenomen!

INretail is de grootste brancheorganisatie in non-food retail. Zij lobbyen om het ondernemen makkelijker te maken. INretail bestaat uit diverse retail professionals die ondernemers ondersteunen en adviseren over zaken als de cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen. Daarnaast helpen zij ondernemers om zich voor te bereiden op de toekomst van het retail landschap. Ondernemers kunnen terecht op hun website voor informatie, advies en om eventueel lid te worden. Als lid kan een ondernemer profiteren van bijvoorbeeld aantrekkelijke kortingen. In 2015 heeft Bratpack een nieuwe website voor INretail ontwikkeld.
 

Zoekmachine optimalisatie, Google remarketing en A/B testen

Bratpack heeft effectieve zoekmachine optimalisatie ingezet om het aantal websitebezoeken te vergroten. Zo zijn er onder andere technische aanpassingen uitgevoerd en geoptimaliseerde teksten geplaatst die ervoor zorgen dat de website beter wordt gevonden via Google. Ook is er gerichte Google Remarketing ingezet, zodat er advertenties worden getoond in het Google netwerk aan websitebezoekers van INretail. Ten slotte heeft Bratpack nog een aantal A/B testen uitgevoerd op de INretail website. Met deze testen hebben we onderzocht welke indelingen en welk kleurgebruik de meeste conversies oplevert op de website.

INretail-print-screen-website-bratpack


Website hoger in Google!

Door de zoekmachine optimalisatie is het aantal bezoekers op de website INretail flink toegenomen! Ook is INretail nu beter vindbaar via de Google zoekmachine op veel trefwoorden waar ze voorheen nog niet in de top 50 bij Google naar voren kwamen. Dankzij de remarketing campagne is er bovendien op een effectieve manier aan branding gedaan. Daarnaast hebben de uitslagen van de A/B testen ervoor gezorgd dat het aantal doorklikken en conversies van de website werden verhoogd.


Wil je ook meer bezoekers op jouw website?

Wij helpen je graag met onze online marketing diensten, zoals: zoekmachine optimalisatie, Google remarketing en A/B testen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons.

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.