English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Het Flevolandschap

De website van Flevolandschap is vaker bezocht dankzij Google Ad Grants en mobile targetting. Bekijk de aanpak en andere resultaten!

Het Flevolandschap is een organisatie die zich inzet voor het behoud van een gezonde natuur en een levend landschap in Flevoland. De stichting beheert 56 natuurgebieden in Flevoland en zorgt dat er altijd wat te beleven valt voor de bezoekers van de gebieden. Flevolandschap is voor de bescherming en het onderhoud van de natuurgebieden voor een groot deel afhankelijk van donaties.

Bratpack heeft daarom Google Ad Grants ingezet om de bekendheid van Flevolandschap verhogen. En met succes!

Meer bezoekers met Google Ad Grants

Het aantal regionale bezoekers is dankzij de inzet van Google Ad Grants met 75% toegenomen. We hebben de campagnes meer getarget op mobiele gebruikers, dat wil zeggen mensen die gebruik maken van smartphones of tablets. Hierdoor is het aandeel mobiele gebruikers met 16% gestegen tegenover het totaal.

Het Flevolandschap

Naast de toename van het bezoekersaantal op de website van Flevolandschap heeft de Google Ad Grants campagne ook voor andere mooie resultaten gezorgd. Zo is het bouncepercentage (het percentage mensen dat na het bezoek van één pagina de website weer verlaat) binnen 6 maanden met 19% verlaagd. Ook de tijd die bezoekers op de website doorbrachten is toegenomen dankzij Google Ad Grants. De bezoekersduur is met wel 98% toegenomen! Daarbij worden er per bezoek 40% meer pagina’s bekeken dan voorheen.

Ook Google Ad Grants inzetten voor jouw non-profit?

De resultaten die wij behaald hebben voor Flevolandschap zijn erg mooi. Wil jij ook meer bezoekers op jouw website krijgen? En wil je meer bekendheid voor jouw non-profit organisatie en haar doelen? Laat Bratpack jouw Google Ad Grants beheren voor mooie resultaten! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.