English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Gardendreams

In 2015 is het bezoekersaantal van de website van Gardendreams met ruim 76% gestegen!

Gardendreams International GmbH is leverancier en groothandel voor veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports. Deze producten zijn allemaal gemaakt van aluminium materiaal. Ook kun je hier terecht voor glasschuifwanden. Gardendreams streeft ernaar dat klanten met deze producten hun droomtuin kunnen creëren. Daarom is, in samenwerking met het team van Bratpack, hun website ontwikkeld.

Verbeteren van de website

Bratpack heeft ervoor gezorgd dat Gardendreams een professionele website kon opzetten, die overigens goed vindbaar werd via Google. Door de inzet van zoekmachine optimalisatie en het plaatsnaamsysteem, weten steeds meer online bezoekers de website van Gardendreams te vinden.

Succesverhaal-Garden-Dreams-Bratpack

Positieve effecten in 2015

Dankzij een effectieve inzet van online marketing, kreeg de website van Gardendreams in 2015 ruim 76% méér bezoekers dan het jaar ervoor! Daarnaast zijn de conversies in 2015 gestegen ten opzichte van 2014. Zo is bijvoorbeeld het invullen van het contactformulier bijna verdubbeld. Zodoende werft Gardendreams steeds meer klanten.

Optimaliseer jouw website!

Heb jij ook een professionele website nodig voor jouw bedrijf of webshop? Bratpack beheert graag jouw website! Met onze succesvolle, praktische en persoonlijke werkwijze, zullen er steeds betere resultaten worden behaald. Ons team kijkt namelijk continu naar de websites en sturen deze zorgvuldig bij, zodat alle technische zaken goed worden onderhouden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.