English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Cosmos Events

20% meer website bezoekers en offerte aanvragen.

Cosmos Events levert alles dat nodig is voor een geweldig feest. Al meer dan 13 jaar kunnen klanten bij Cosmos terecht voor de verhuur van attracties en partymateriaal, van springkussens tot stormbanen en van suikerspinmachines tot feestpoppen. Het verhuurbedrijf is gevestigd in Overpelt in België en levert aan heel België en Nederland. Om meer rendement uit de website te halen, ontwikkelde Bratpack een gloednieuwe website inclusief webshop die dit jaar nog live ging. Met deze vernieuwde site is niet alleen de efficiëntie van het bedrijf vergroot, maar ook het aantal offerteaanvragen.

Succesvolle software

Bratpack heeft de webshop aan de verhuursoftware van OakSoft gekoppeld. Cosmos Events leverde hierbij alle artikelinformatie in verschillende talen, waarna wij deze informatie bijeenbrachten en verwerkten in de website. Wanneer een klant nu een offerte aanvraagt op de site, worden deze verzoeken automatisch opgeslagen in OakSoft. Het enige wat Cosmos nog hoeft te doen, is de offerte naar de klant te sturen. Daarna zet Bratpack de offerte om naar een definitieve bestelling. Door deze handige koppeling hoeft Cosmos zich geen zorgen te maken over de volledigheid van de artikelinformatie. Alle informatie wordt vanzelf teruggeplaatst in de systemen van OakSoft. Ook de betalingen verlopen veel gemakkelijker dan voorheen. Klanten kunnen de betaling middels een formulier op de website accepteren en krijgen achteraf een factuur opgestuurd.

Daarnaast kreeg de website een aantrekkelijke uitstraling en overzichtelijke lay-out, waardoor de klant met gemak zijn weg kan vinden op de site. Het is voor de klant in één oogopslag duidelijk waar Cosmos Events voor staat en wat het bedrijf allemaal te bieden heeft.

Cosmos events

20% meer website bezoekers!

Hoewel de nieuwe website van Cosmos dit jaar pas live ging, heeft de professionele aanpak van Bratpack nu al zijn vruchten afgeworpen. Sinds de lancering is het bezoekersaantal gestegen met 20% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Bij de ontwikkeling van de nieuwe website is deze geoptimaliseerd voor bezoek vanaf mobiele apparaten. Dat dit succesvol is, blijkt wel uit de resultaten. Het bezoek vanaf smartphones is toegenomen met ruim 64% in vergelijking met het jaar daarvoor. Verder is het aantal offerteaanvragen flink gestegen.

Wil jij ook een vernieuwde website?

Wil jij ook een aantrekkelijke website die meer klanten aantrekt? Of wil je een betere webshop die betalingen sneller laat verlopen? Dan ben je bij Bratpack aan het juiste adres! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.