English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Catering Aelsmeer

Sinds de lancering van de nieuwe website in 2015 zijn de offerteaanvragen met ruim 90% gestegen!

Het cateringbedrijf ‘Catering Aelsmeer’ is in 2006 opgericht en verzorgt al jaren de catering tijdens diverse feesten en partijen zoals bruiloften, recepties, personeelsfeesten, barbecues en meer. Ook heeft Catering Aelsmeer afgelopen kerst een winterbarbecue bij Bratpack verzorgd. Dit was een groot succes. In juni 2015 heeft Bratpack samen met Catering Aelsmeer een nieuwe website ontwikkeld en verbeterd. Wil jij ook een professionele website laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Effectieve online marketing

Het ontwikkelen van een professionele website is één ding, maar natuurlijk moet deze website ook goed vindbaar zijn. Daarom is zoekmachine optimalisatie toegepast zodat de website beter vindbaar werd in Google en andere zoekmachines. In februari is naast de zoekmachine optimalisatie ook het plaatsnamensysteem ingezet waardoor Catering Aelsmeer lokaal beter vindbaar werd. Verder zijn er diverse Google Ads campagnes ingezet om nog meer potentiële websitebezoekers te bereiken. Om de conversies te verhogen zijn er A/B testen ingezet. Zo is er gekeken welke tekst op de call to action buttons zorgde voor meer conversies: “Meer informatie” of “Offerte aanvragen”.

Catering Aelsmeer website bratpack

Succesvolle resultaten

Sinds de lancering van de nieuwe website op 11 juni 2015 en de inzet van effectieve online marketing is het bezoek gestegen met ruim 60% vergeleken met dezelfde periode het jaar ervoor. Het organische bezoek is zelfs met 50% gestegen. De offerteaanvragen zijn sinds de lancering van de nieuwe website met ruim 90% gestegen. Verder bleek uit de A/B testen dat er vaker op de call to action buttons met de tekst “meer informatie” werd geklikt dan op de buttons met “offerte aanvragen”.

Ook meer bezoekers en offerte aanvragen?

Wil jij een website laten maken? Of wil je ook meer bezoekers op je huidige website? Bratpack kan jou hierbij helpen! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.