English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Bruidshuis Diana

Dankzij effectieve online marketing heeft Bruidshuis Diana meer klanten kunnen aantrekken in 2015!

Bruidshuis Diana is gevestigd in Boxmeer en is al meer dan 25 jaar een bruidsmode begrip voor de regio Zuid-Nederland. Samen met Bratpack, heeft Bruidshuis Diana een mooie website neergezet en verbeterd, namelijk: www.bruidshuisdiana.nl. Hier kunnen aanstaande bruiden de gehele collectie van bruidsjurken in details bekijken, en een afspraak maken om ze vrijblijvend te passen. Wil jij ook een professionele website ontwikkelen? Bekijk dan gerust alle mogelijkheden.

Website-Bruidshuis-Diana
 

Doeltreffende online marketing

Ons deskundige team heeft er ten eerste voor gezorgd dat Bruidshuis Diana online meer klanten kon aantrekken met een professionele website. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in online marketing, dus wij hebben vervolgens zoekmachine optimalisatie en het plaatsnaam systemen toegepast, zodat de website beter vindbaar werd via de Google zoekmachine. Onze werkwijze is een vaste en bewezen succesvolle werkwijze, die is toegepast op onder andere de website van Bruidshuis Diana door onze door Google gecertificeerde medewerkers.
 

Veelbelovende website in 2015

De online marketing resultaten van Bruidshuis Diana in 2015 mogen er wezen. In vergelijking met 2014, zijn de bezoekers namelijk gestegen met ruim 22%! Van dit aantal zijn zelfs de organische bezoekers met ruim 72% gestegen. De conversies, het invullen van het contact- en afspraken formulier, zijn in 2015 gestegen met ruim 20%.
 

Trek meer klanten aan!

Bruidshuis-Diana-Icon

Wil jij ook meer bezoekers -en uiteindelijk meer klanten- aantrekken op jouw website? Bratpack helpt je graag! Wij hebben meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Wij geven je graag persoonlijk advies en bieden een compleet dienstenpakket aan tegen heldere tarieven. Wij leveren daarbij altijd uitgebreide service. Het maakt niet uit in wat voor diensten/producten jouw bedrijf is gespecialiseerd, aangezien wij een professionele website voor ieder bedrijf kunnen creëren. Bovendien zorgen wij ervoor dat je website goed te vinden zal zijn via Google. Neem snel contact met ons op om jouw website te optimaliseren, succes verzekerd! 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.