English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Bratpack

Ter ere van het 15-jarig jubileum van Bratpack, gaat het succesverhaal deze maand over onze eigen website!

Ter ere van het 15-jarig jubileum van Bratpack, gaat het succesverhaal deze maand over onze eigen website! De huidige website is live gegaan op 17 februari 2016 . Om de resultaten weer te geven vergelijken we de periode van de livegang tot en met 31 december 2016, met dezelfde periode in 2015.

Gebruiksvriendelijk design

Naast een geheel nieuw design & huisstijl zijn ook diverse pagina’s en buttons aangepast; de contactbutton is opvallender gemaakt, het menu is anders ingedeeld en er zijn andere links geplaatst. Daarnaast zijn er minder klikken nodig om het doel te bereiken waardoor men sneller tot de gewenste informatie komt. Dat komt voornamelijk door het menu, submenu’s en andere links naar landingspagina’s. De diensten die wij aanbieden zijn gemakkelijker terug te vinden, waardoor de bezoeker gelijk weet wat wij voor hem of haar kunnen betekenen. Dit wordt ook nog eens duidelijk door de succesverhalen die wij geregeld op de website plaatsen. Het toevoegen van conversiemogelijkheden zoals contact opnemen, informatie aanvragen, inschrijven op de nieuwsbrief of aanmelden voor de donderdagmiddagsessie biedt de bezoeker een keuze; wat wil je doen op deze website?

Meer contactmomenten

Deze wijzigingen zijn beloond met mooie resultaten. Zo is de gemiddelde sessieduur is gestegen met 17,24%, wat samenhangt met de daling van het bouncepercentage 22,53%. Men blijft dus langer op de website. Het aantal contactmomenten is gestegen door een gemakkelijker te vinden contactformulier. Een andere opvallende stijging is het aantal bezoekers dat via social media op onze website komt. De stijging van 48,63% is voornamelijk te danken aan de activiteiten op Facebook en het Instagram account die wij in juli gestart zijn.

Ook een nieuwe website?

Het jubileum is dus niet het enige waar wij trots op zijn! Wil je meer informatie over het maken van een nieuwe website en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, we staan je graag te woord. 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.