English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Big Bags Online

Met de lancering van de nieuwe website is het bezoekersaantal in 2015 gestegen met ruim 400%!

Icon-Big-Bags-Online

Het bedrijf ‘Oostwouder Transport: Big Bags Online’ is een transportbedrijf dat al sinds 1955 bestaat. Deze onderneming is gespecialiseerd in het afvoeren van afval. In mei 2014 is de website gelanceerd. Via deze website kan men zogenaamde ‘Big Bags’ bestellen voor het laten afvoeren van verschillende afvalsoorten, zoals: zand, grond, puin, groenafval, dakbedekking, dakgrind en sloopafval. Wij hebben Big Bags Online geholpen bij het ontwikkelen van hun website. Heb of beheer jij een website van een bedrijf, non-profit organisatie of een webshop? Wij willen graag met jou samenwerken! Kijk gerust op onze website voor meer informatie over onze diensten.  

Voormalige website in 2014

In 2014 had de website van Big Bags Online ongeveer 250 tot 300 bezoekers per week. Het bedrijf wilde graag meer bezoekers (en uiteindelijk klanten) aantrekken door beter vindbaar te worden via Google. Wij gingen daarom met de website aan de slag en pasten SEO (zoekmachine optimalisatie) toe, om zo de positie van de website in Google te verhogen. Vervolgens verbeterden we het plaatsnamensysteem van hun website, zodat ze ook lokaal beter vindbaar zouden worden.

Resultaten in 2015

Het gevolg van onze werkwijze was zeer positief. In mei 2015 had de website van Big Bags Online namelijk al zo’n 1400 tot 1500 bezoekers per week. Dat is een stijging van ruim 400%! Bovendien is het aantal offerte-aanvragen en contactmomenten via de website met ruim 300% toegenomen. Volgens Henk Oostwouder had de samenwerking met Bratpack dan ook zeker toegevoegde waarde voor het bedrijf Big Bags Online.

Verhoog jouw conversie!

Heb je een website, of wil je een website opzetten om klanten aan te trekken voor jouw bedrijf, non-profitorganisatie of webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons deskundige team werkt dagelijks aan websites om ze beter vindbaar te maken via Google. Onze werkwijze bouwen we op in goed overleg met de klant. We kijken voortdurend naar de websites en sturen deze nauwkeurig bij, zodat de technische zaken op orde worden gehouden. Op deze manier zal er bij onze klanten sprake zijn van een stijgende lijn richting succes, oftewel meer conversie. De cijfers liegen er niet om en die houden we dan altijd nauwkeurig in de gaten. Neem snel contact met ons op voor vrijblijvend advies! 

Big-bags-online

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.