English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Beerepoot Techniek

Met een productassortiment van bijna 160.000 artikelen was het koppelen en realiseren van de webshop van Beerepoot Techniek een behoorlijk technische uitdaging…

Technische Handelsonderneming Beerepoot is leverancier van technische artikelen en gereedschappen voor de industrie en bouw. Van diverse machines tot werkkleding, bij Beerepoot Techniek vind je het allemaal. Ook niet zo gek met een assortiment van bijna 160.000 artikelen! Eind 2015 is Bratpack benaderd omdat zij niet tevreden waren over hoe hun huidige leverancier de webshop leverde. Daarnaast was de vraag of wij ook het assortiment dat uit de kassa komt met content van EZ-Base konden verrijken. Een nogal technisch verhaal, maar wij zagen hier wel een interessante en leuke uitdaging in.

Koppeling tussen DGE en EX-Base

De eerste stap in dit proces was het contact met kassasysteem aanbieder DGE en EZ-Base. Beide gaven aan wel vaker koppelingen met elkaar te leggen. Helaas bleek dit niet zo eenvoudig als verwacht. Een koppeling zoals gewenst hadden ze achteraf gezien nooit eerder gemaakt en dus ontbrak er veel documentatie en kennis. Uiteindelijk heeft Bratpack deze koppeling weten te realiseren en draait de webshop sinds augustus 2016 stabiel.

Technische uitdaging

Dit was een behoorlijke uitdaging aangezien het assortiment van Beerepoot Techniek uit bijna 160.000 artikelen bestaat. Een groot deel van het assortiment is ook verkrijgbaar in de webshop. Het was daarom ook zeer belangrijk om de webshop goed op te bouwen. Daarnaast worden er nu ook bij prijs- of voorraadwijzigingen automatisch vanuit de kassa updates verstuurd naar de webshop welke direct worden verwerkt. Op deze manier is de webshop en voorraad altijd up-to-date.

Jouw webshop koppelen?

Bij Bratpack zijn wij zeer trots op deze webshop en de koppeling die is gemaakt aangezien dit nog nooit door anderen is gedaan. Ook doordat het assortiment zo groot is, was het koppelen en realiseren van deze webshop een behoorlijke uitdaging. De volgende uitdaging ligt in het verhogen van de conversies. Hier komen de online marketeers van Bratpack bij kijken. To be continued….

Heb jij ook een (technische) uitdaging voor Bratpack? Kom maar op! Neem vooral contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Beerepoot Techniek

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.