English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Avifauna

Dankzij een nieuwe website en de inzet van Google Grants is het websitebezoek van Avifauna gestegen met 50%.

Vogelpark Avifauna is een dierenpark in Nederland gespecialiseerd in vogels. Avifauna is zelfs het eerste vogelpark ter wereld en staat vooral bekend om de vele bijzondere, losvliegende vogels. Dit zorgt ervoor dat er hier veel te beleven is voor het hele gezin.

De website van Avifauna was voorheen gekoppeld aan het bedrijf Van der Valk. Avifauna werd echter een zelfstandige stichting en daarom waren ze op zoek naar een eigen identiteit, met natuurlijk een eigen website. Bratpack heeft daarom de nieuwe website van Avifauna gemaakt, welke is live  gegaan in mei 2015.

Van Google Ad Grants naar Google Ad Grants Pro

Bratpack heeft de nieuwe, kleurrijke vormgeving van Avifauna ontwikkeld tot een goedlopende website. Daarnaast heeft Bratpack het Google Ad Grants account van Avifauna onder handen genomen om het online bezoekersaantal op de nieuwe website te verhogen. Het bezoekersaantal lag eerst namelijk rond de 1000 bezoekers per week.

Bratpack heeft het Google Grants account omgezet naar een Google Ad Grants Pro account. Verder heeft Bratpack de webshop van Avifauna ontwikkeld en voorzien is van een donatie-module, zodat donateurs het vogelpark kunnen helpen.

Ten slotte heeft Bratpack ook de e-mail marketing van Avifauna verzorgd door de nieuwsbrieven van Avifauna te versturen via het Bratpack e-mailsysteem. Dit is een doeltreffende manier om (potentiële) bezoekers van het vogelpark te informeren en zo de bezoekers van Avifauna te blijven bereiken, om de kans te vergroten dat bezoekers sneller terugkomen voor nog een dagje uit in het vogelpark.

Avifauna-website

Succesvolle nieuwe website Avifauna

Bratpack heeft de oude website van Avifauna zonder problemen losgemaakt uit het systeem van Van der Valk. Avifauna heeft nu een eigen identiteit met een nieuwe website… en het resultaat mag er  zijn! Verder heeft Bratpack met Google Grants ervoor gezorgd dat het bezoekersaantal is gestegen met 50%.

Wil jij ook een succesvolle nieuwe website?

Bratpack kan ook jou helpen met de techniek van een nieuwe website. Wij kunnen, net zoals bij Avifauna, Google Grants effectief inzetten, een webshop opzetten en de e-mailmarketing verzorgen met nieuwsbrieven via ons systeem. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.