English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Aiki-Budo Sport

In 2015 zijn de bezoekersaantallen verdubbeld en de bestellingen bijna verdriedubbeld!

Het bedrijf ‘Aiki-Budo Sport’ is een vechtsport speciaalzaak en heeft een eigen winkel in Amsterdam, waar ze een breed assortiment aan sportproducten verkopen. In 2011 wilden ze hun bestaande webshop voor hun producten vernieuwen. Het grote voordeel van de combinatie van webshop en een ‘gewone’ winkel is, dat mensen altijd bij hen terecht kunnen om de producten te bekijken, te passen en eventueel later via internet te bestellen en te laten bezorgen. Het team van Bratpack heeft daarom hun webshop vanaf 2011 ontwikkeld. Wil jij ook graag een webshop opzetten of hulp hierbij? Wij zijn jou graag van dienst! Kijk op onze website voor meer informatie over onze werkwijze voor een succesvolle webshop.

Ontwikkelen webshop vanaf 2011

Sinds 2011 werken wij intensief samen met Aiki-Budo Sport om een succesvolle webshop te creëren. Een succesvolle webshop betekent dat ze meer klanten kunnen aantrekken via internet. Door middel van onze effectieve zoekmachine optimalisatie en plaatsnamensystemen, is hun webshop gedurende de jaren steeds verder verbeterd.  

Succesvolle webshop in 2015

In 2011 had de website gemiddeld 40.000 bezoekers. In 2015 is dat aantal ruim verdubbeld met 235%. Sterker nog, de bestellingen zijn bijna verdriedubbeld. Daarnaast zijn de bezoeken uit België met 400% toegenomen! Klaas Kamphuis, die betrokken was in de samenwerking tussen Aiki-Budo Sport en Bratpack, is dan ook zeer tevreden met deze rendabele ontwikkelingen.

Review-Aiki-Budo-Bratpack

Maak jouw webshop succesvol!

Heb jij ook een webshop? Maak jouw webshop dan succesvoller door met ons deskundige team samen te werken! Als je nog geen webshop hebt, dan helpen wij je graag bij het opzetten van een succesvolle webshop. Je zult ongetwijfeld meer uit jouw bedrijf halen als je de verkoop van je diensten/producten combineert met een online webshop. Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw webshop goed vindbaar is via Google. De webshops van Bratpack worden al meer dan 10 jaar gebruikt, dus neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.