English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

AAglas

Aantal offerte aanvragen met 40% gestegen! Wat we precies hebben gedaan en wat we daarmee hebben bereikt lees je hier.

AA Glas is al sinds 1953 gespecialiseerd in het leveren en monteren van glas. Van schuifpuien tot keukenwanden, zij pakken het met beide handen aan. Op de website van AA Glas is te zien wat ze allemaal leveren voor verschillende doeleinden. Bratpack is betrokken geweest bij het optimaliseren van deze website zodat het een mooi visitekaartje is voor het maatwerk dat AA Glas levert.

Nieuwe website

Bratpack heeft een nieuwe website ontwikkeld welke op 5 juli 2016 live is gegaan. Hierbij is zoekmachine marketing toegepast om de vindbaarheid te verbeteren in de zoekmachines Google en Microsoft’s Bing. Daarnaast hebben wij regionale optimalisatie toegepast zodat de website in de regio van AA Glas goed vindbaar is in Google. Hierdoor is voor degene die de zoekopdracht uitvoert meteen duidelijk dat AA Glas ook in zijn of haar woonplaats actief is. In Google Ads hebben wij verschillende campagnes opgezet om het aantal website bezoekers en conversies een boost te geven.

Toename bezoekers 2016

Wij hebben de cijfers vanaf de livegang in juli tot november 2016 vergeleken met dezelfde periode in 2015. De nieuwe website heeft in de periode tot november gezorgd voor een stijging van ruim 10% van het aantal bezoekers, die tevens langer aanwezig blijven op de site. Ook zijn er bijna 40% meer offerte aanvragen gedaan én de conversieratio (het aantal bezoekers dat daadwerkelijk overgaat tot aankoop) is gestegen met bijna 20%!

Wil jij ook online succes boeken?

Wil jij ook meer bezoekers en conversies op jouw website? Bratpack helpt jou graag met het opzetten of verbeteren van jouw website, zodat je ook online kunt laten zien wat voor vakwerk jij levert! Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.