SEO Analyse Haarlem

SEO Analyse in Haarlem laten uitvoeren door Bratpack is een uitstekend plan wanneer je online ambities hebt. Wij bieden je alle hulp om een website hoge ogen te laten gooien in de rankings van zoekmachines. Wij starten een grondig onderzoek naar je website. Hoe zien de pagina’s er uit, is de laadtijd van de website laag, en nog meer van dit soort zaken. Dingen waar je zelf veelal geen weet van hebt. Vaak dingen waarvan je eigenlijk denkt dat ze niet terzake doen. Een SEO Specialist in Haarlem heeft daar heel andere gedachten over. Ze weten wat belangrijk is. Ze zetten zich volop in om jouw site op nummer één te krijgen bij Google, Bing en al die andere zoekpagina’s. Dat is wat je zelf ook wilt bereiken. Hoe eerder de mensen je zien op de lijsten, hoe groter de kans dat ze op je website klikken en daar wil je ze hebben. Om te laten zien wat voor producten je hebt, of welke diensten je aanbiedt. Hier kun je al een forse slag winnen van je concurrenten. Of juist verliezen als je het niet doet.

 


Klanten van Bratpack

maak kennis met bratpack


 

Laat SEO Analyse over aan de specialist

De aandachtspunten van onze SEO Analyse zijn dezelfde als die van Google. Google zegt meer dan 200 factoren mee te laten tellen bij het vaststellen van de ranking. Dat zijn er erg veel. Vermoedelijk hanteren de andere zoekmachines ook zo’n enorme berg aan criteria. Hoewel niemand weet welke criteria dit precies zijn of hoe zwaar ze mee tellen (dat vertelt Google er niet bij), kan er toch wel veel worden afgeleid uit de rankings.


 

Waar let Google op?

De meeste aandachtspunten vallen onder drie grote categorieën: inhoud, techniek, populariteit. De laatste categorie moet je vooral buiten je website aan pakken, door bekendheid te creëren op alle mogelijke manieren. Door meer bekendheid gaan er meer mensen op zoek naar jou, en dat leidt weer tot betere resultaten in de zoekmachines. Bratpack is een SEO Bureau in Haarlem en wij gaan vooral met je om de tafel en voeren een SEO analyse uit voor vooral de eerste twee punten: inhoud en techniek. Op het gebied van de populariteit kunnen wij je uiteraard wel goede adviezen geven. Maar het enige dat ze direct kunnen veranderen is de website. 

maak kennis met bratpack

 

 

Laat je website analyseren in Haarlem

Wij kijken tijdens de SEO analyse naar andere punten dan de ondernemer. Als ondernemer gaat het je er vooral om dat je producten of diensten op de site staan, dat iedereen snapt wat je doet en dat alle mensen doorhebben waarvoor ze bij je terecht kunnen. Wij hebben meer oog voor de trefwoorden, content en achterliggende techniek. Als je een foto op de site zet, heeft die dan een naam? Of heb je het alleen maar “foto 1” genoemd. Als het een naam heeft, neemt Google die mee bij het bepalen van de rankingslijst. Bij “foto 1” niet. Zo zijn er nog een tal van voorbeelden te geven, waar veel ondernemers helemaal niet stil bij staan. Dankzij onze ervaring zijn wij de meest ervaren partner als het gaat om SEO in Haarlem en omgeving. 


Gratis SEO Check!

Ben jij benieuwd hoe de SEO van jouw website er voor staat?
Voer nu een Gratis SEO Check uit en ontvang tips van onze specialisten. 

maak kennis met bratpack


 

Gedetailleerde SEO analyse in Haarlem

Binnen onze SEO Analyse kijken wij ook naar zaken als de laadsnelheid, de hoeveelheid onderlinge links tussen de pagina’s, de structuur en indeling, de gebruiksvriendelijkheid. Je zou het misschien niet verwachten maar Google kan dat analyseren en mee laten wegen in de zoekresultaten. Ga jij voor online succes? Laat dan snel een uitgebreide SEO analyse uitvoeren door de specialisten van Bratpack.

 

 

Voldoet mijn website aan SEO richtlijnen?

In het wilde weg aan je website sleutelen heeft geen zin. Je moet weten wat nodig is en wat werkt. Bratpack is een vakkundige partner als het gaat om het uitvoeren van SEO analyses in Haarlem. Wij analyseren de huidige staat en resultaat van uw website en laten deze aansluiten op de huidige SEO standaarden. Allemaal voor een betere vindbaarheid, meer bezoekers en uiteindelijk meer winst voor de onderneming.

 

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht