Adwords Specialist Amsterdam

Op zoek naar een Adwords specialist in Amsterdam met ervaring sinds 2002? Dankzij een team met eigen developers en gecertificeerde marketeers is Bratpack dé SEA specialist in Amsterdam. Wij helpen je op weg met een sterke opbouw en inhoud van je website of webshop, zodat je als bedrijf verder kan groeien. Zowel voor profit, als non-profit organisaties gaan we graag aan de slag. Richt je je bijvoorbeeld op fondsenwerving, dan is er bij Bratpack ook een totaalpakket beschikbaar, waarmee we je online graag helpen met bijvoorbeeld Ad Grants. Bratpack helpt online ambities mogelijk te maken met een aanbod op maat.

Adwords Specialist in Amsterdam - Bratpack

Naast Adwords ook webdesign

In het vervolgtraject gaat Bratpack voor je aan de slag, waarbij vormgeving en huisstijl in het CMS-systeem worden doorgevoerd. Bij de technische realisatie zijn er nog allerlei mogelijkheden, waaronder de koppelingen die je op de website wilt. Dit kan vooral belangrijk zijn bij webshops, wanneer je te maken krijgt met kassastromen en voorraden. Om van de bezoekers van je website duurzame bezoekers te maken, is A/B Testing één van de belangrijke onderdelen van ons Google Adwords Bureau in Amsterdam. Hiermee weet je zeker welke vormgeving en huisstijl gaat werken voor je (potentiële) klant.


Klanten van Bratpack

maak kennis met bratpack


Samenhang tussen SEA, SEO en Webdesign is een vereiste

Evenzo belangrijk als de advertenties en kliks naar je website, is uiteraard de inhoud van je website. Je kunt wel bezoekers trekken, maar als de inhoud van de website niet strookt met de verwachtingen, ontstaat een hoge bouncerate (mensen die direct weer van de website af gaan). Op die manier is investeren in SEA in amsterdam zinloos. Wil je deze ratio zo laag mogelijk houden, dan zijn SEO en webdesign belangrijk. Dit zijn de inhoudelijke teksten op je website die leiden tot een score in de Google en Bing zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie kan ervoor zorgen dat je niet alleen bezoekers krijgt via de advertentie campagnes, maar ook nog eens door middel van de organische zoekresultaten. SEO en SEA zijn samen de twee belangrijkste onderdelen van zoekmachine marketing. Neem vrijblijvend contact op als jij wil weten hoe onze Adwords Specialisten jou kunnen helpen.

Ervaren Google Adwords Specialisten

Bratpack, de Google Adwords specialist in en nabij Amsterdam, helpt je graag met het opstarten van een website. Heb je al een naam in gedachten? Dan kun je direct checken of de domeinnaam nog vrij is! Daarna kunnen we om tafel om de belangrijke zaken van de website te bespreken. Vaak heb je al een eigen plan, maar mist de huisstijl en is de inhoud nog niet volledig bekend. In samenspraak met jou gaan dan op zoek naar een vertrouwde huisstijl, waarbij kleurkeuze en uitstraling van de website belangrijk zijn. Tevens kies je in deze fase voor een webshop of algemene website en bijbehorende targets. 


Gratis SEO Check!

Ben jij benieuwd hoe de SEO van jouw website er voor staat?
Voer nu een Gratis SEO Check uit en ontvang tips van onze specialisten. 

maak kennis met bratpack


Google Adwords is ons specialisme

Een effectieve manier om aan bezoekers en/of klanten te komen, is zoekmachine adverteren. Bratpack weet hier als Adwords specialist nabij Amsterdam natuurlijk alles vanaf. Hiervoor stel je een bepaald budget op, waarmee je advertentie campagnes start op voor jou belangrijke zoekwoorden. Zoekwoorden zijn dié woorden, waarop door jouw doelgroep waarschijnlijk gezocht gaat worden in Google of Bing. Jouw advertentie wordt bij die zoekwoorden op de juiste positie zichtbaar, waardoor de kans groot is dat de juiste doelgroep je website bezoekt. Ook bezoekers die in eerste instantie niet overgaan op conversie, kunnen later door middel van remarketing op je website terugkeren. Zo creëert Bratpack een totaalpakket waarmee je bezoekers en klanten naar je website trekt. 

Google Adwords Beheer door Bratpack

Fondsenwerving via Ad Grants

Ben je op zoek naar een effectieve manier van fondsenwerving, dan liggen er online tal van mogelijkheden. Door middel van Ad Grants kun je aandacht vragen voor je eigen goede doel, donaties hiervoor mogelijk maken of leden werven. Ad Grants is een fictief advertentiebudget voor non-profit organisaties door Google, waarmee je goede doelen online onder de aandacht kan brengen. Bratpack, als Zoekmachine Marketing Bureau van Amsterdam, helpt je graag met het inzetten van deze Ad Grants of andere toepassingen voor fondsenwerving. Je kunt bij Bratpack vrijblijvend terecht voor meer informatie! Neem dus snel contact met ons op.

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht