SEA Amsterdam

Bratpack is dé partner voor SEA in Amsterdam. Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een professionele opmaak van je website met evidente reclame uitingen die aansluiten op de doelgroep? Bratpack helpt je met een totaalpakket van een sterke website/webshop, de juiste informatie en vervolgens gerichte reclame op alleen dé doelgroep waar jij je op richt. Bij Bratpack staat persoonlijke aanpak centraal, waarbij we gericht en intensief aan de slag gaan met jouw wensen. Het einddoel is een website of webshop waar je trots op kunt zijn en die jou uiteraard meer klanten oplevert. 


Zoekmachine Adverteren Amsterdam

Bratpack, SEA specialist te Amsterdam, helpt je in Google op weg met een duidelijke SEA campagne. Adverteren op Google kost je als bedrijf geld, dus je wilt graag alleen de klanten op je site die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in je product. Bratpack zet voor jou effectieve campagnes op, die er voor zorgen dat jouw doelgroep terecht komt op de website en zorgt voor conversie. Zo heb je een hoge return on investment en dat is het doel van iedere ondernemer. Bratpack kan dit op verschillende manieren doen, waaronder remarketing of display campagnes, die je bedrijf laten verschijnen bij (potentiële) bezoekers die hebben gezocht naar jouw product. Zoekmachine adverteren doet Bratpack overigens in de engines van Google Adwords en Bing, de grootste twee engines met het hoogste bereik. Ben jij opzoek naar een ervaren SEA Bureau in Amsterdam? Neem dan zeker contact op. 

 


Klanten van Bratpack

maak kennis met bratpack


Webdesign en Online Adverteren

Jouw website krijgt jouw gewenste look in samenwerking met Bratpack. Bratpack heeft al sinds 2002 ervaring met het ontwerpen en uitdragen van succesvolle websites. Het ontwerp en de opmaak van de website worden gedaan door ons eigen team developers, in samenwerking met gecertificeerde online marketeers. Ons Zoekmachine marketing bureau te Amsterdam laat je zelf uiteraard bepalen over de inhoudelijke teksten van je website of webshop, maar schroomt niet om ook advies te geven. Bratpack helpt je daarom graag met een gratis SEO scan, zodat je website/webshop altijd goed scoort in de Google zoekmachine. Een hogere positie in Google betekent uiteraard een groter bereik. Zorg daarom altijd voor relevante informatie bij je producten.

 


Gratis SEO Check!

Ben jij benieuwd hoe de SEO van jouw website er voor staat?
Voer nu een Gratis SEO Check uit en ontvang tips van onze specialisten. 

maak kennis met bratpack


 

SEA Bureau in Amsterdam

Als Google Adwords specialist in Amsterdam ondersteunt Bratpack je bij alle facetten die komen kijken bij een sterke website en dito bedrijfsresultaten. Wil je online slagen, dan moet je op alle vlakken hout snijden; SEO, SEA, de webshop zelf en uiteraard een sterk product. Bratpack werkt met een team ervaren marketeers die in het verleden bewezen succes hebben behaald met SEO-campagnes. Het is daarbij tevens mogelijk om je webshop te koppelen aan je kassa-, voorraad- en boekhoudsystemen, zodat je realtime weet wat je in voorraad hebt en hoe je financiële balans er uitziet. 

Ook Adverteren voor non profit

Ook als non-profit organisatie ben je bij SEA bureau Bratpack aan het juiste adres. Dit doet Bratpack onder andere met behulp van Ad Grants, dat hetzelfde concept aanhoudt als Google Adwords. Mensen die zoeken naar non-profit organisaties zoals die van jou, zullen je advertentie of boodschap te zien krijgen op andere pagina’s. Zo kun je meer vrijwilligers werven, meer donaties vergaren of je verhaal delen met een veel groter publiek. Google Ad Grants zijn altijd gratis, maar je moet wel voldoen aan bepaalde voorwaarden. Bratpack kan als SEA specialist als geen ander advies geven over de inzet van Ad Grants bij je fonds. Tevens helpen we je van harte om de inzet van dit fictieve advertentiebudget om te zetten in het bereiken van duidelijke targets. Kijk voor meer informatie over hulp bij Ad Grants door SEA bureau Bratpack onder het kopje fondsenwerving. Heb je interesse in een samenwerking met Bratpack? Je kunt altijd bij ons terecht voor een kennismakingsgesprek.

Heb jij online ambities?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij maken al sinds 2002 online ambities waar. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes. Heb jij online ambities? Neem dan contact op met ons dan gaan we samen de show stelen.

* Velden met een * zijn verplicht