English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Online donatie Wassenaar

Steeds meer goede doelen maken gebruik van online donatie mogelijkheden op hun website. Met het aanbieden van deze online donatie mogelijkheid kunnen goede doelen uit Wassenaar,  maar ook fondsenwervers daar buiten, hun bereik vergroten en meer donaties binnen halen. Bij Bratpack zien wij echter vaak dat deze mogelijkheid niet in zijn volle potentie benut wordt.


Donateurs verhogen

Bratpack heeft al meer dan 50 goede doelen geholpen, waaronder ook organisaties in Wassenaar, om het maximale rendement uit hun online donatie mogelijkheden te halen. Online fondsenwerven wordt het meest gebruiksvriendelijk door een online donatie module in te zetten, maar alleen een online donatie module op de website is niet genoeg om het maximale rendement te behalen. Daarom zetten wij ook andere middelen in, zoals Google Ad Grants.


Meer online donaties ontvangen in de regio Wassenaar

De goede doelen die bij Bratpack hun website hebben laten optimaliseren zien dat met een geoptimaliseerde Google Ad Grants account en online donatie module hun online donaties hoger worden. Vele goede doelen binnen en buiten Wassenaar zijn al geholpen door ons. Ook jij kan profiteren van de expertise van Bratpack! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gratis Non-profit Magazine

Online Donaties binnenhalen voor uw goede doel.

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.