English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Mobiele website Haarlem

Een mobiele website is sinds 2016 belangrijker dan ooit. De tijd dat websites vooral werden bekeken vanaf een computerscherm ligt ver achter ons. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet en bekijkt daarmee websites. Daarom is het belangrijk om responsive webdesign op jouw website toe te passen. Dan weet je zeker dat op mobiele apparaten jouw website goed wordt weergegeven. Bedrijven en goede doelen in en om Haarlem doen er daarom goed aan om een mobiele website te maken.


Responsive of adaptive design

Er zijn twee manieren om een mobiele website te maken. Met een adaptive webdesign heb je een vast design per apparaat (dus tablet, mobiel en pc), maar de inhoud schaalt niet mee naar het formaat van het scherm. Hoe mobiel vriendelijk de website eruit ziet scheelt nogal of je bezoeker in of om Haarlem een smartphone met groot of klein scherm heeft. Een responsive website schaalt naar het formaat van het browserscherm.


Laat een mobiele website maken in de regio Haarlem

Er komt veel kijken bij het maken van een mobiele website. Daarom kun je dit het beste aan specialisten overlaten. Bratpack is een specialist, die sinds 2002 ervaring heeft op het gebied van mobiel vriendelijke websites. Met ons responsive webdesign wordt de gebruikerservaring beter op jouw website en laad de website veel sneller. Daarnaast vergroot het hebben van een mobiele website jouw vindbaarheid! Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf in of rond Haarlem.

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.