English
Kennismaken? Bel +31-20-4977081
Close Menu

Google Ad Grants Alphen aan den Rijn

Met Google Ad Grants kunnen goede doelen in Nederland, dus ook in Alphen aan den Rijn, gratis adverteren via Google AdWords. Google Ad Grants is de non-profits versie van Google AdWords en zorgt dat je als non-profit organisatie advertenties in kunt zetten. Hierbij beschik je over een budget van €120.000 tot € 480.000 per jaar.


Alles uit je Google Ad Grants halen

Misschien ben je al bekend met Google Ad Grants, maar heb je nog niet het maximale rendement uit jouw AdWords account voor goede doelen gehaald? Bratpack heeft al sinds 2002 ervaring met online fondsenwerving in en om Alphen aan den Rijn. Een Bratpack Adwords consultant kan ook voor jouw organisatie een Google Ad Grants account beheren en optimaliseren. Ook als je hulp nodig hebt bij het aanvragen van een account kan Bratpack je van dienst zijn.


AdWords voor goede doelen in Alphen aan den Rijn opzetten

Bratpack heeft al een aantal goede doelen succesvol geholpen met het opzetten en beheren van een Google Ad Grants account. Voor goede doelen uit Alphen aan den Rijn, maar ook daarbuiten, zetten wij onze Google Ad Grants expertise in. Naast Google voor Non-profits gebruiken we ook andere online marketing methoden om voor meer bezoekers en conversies op de website te zorgen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Gratis Non-profit Magazine

Bratpack is jouw online partner, omdat wij:

  • Helpen om je online ambities te verwezenlijken;
  • Ontzorgen met online werkzaamheden, zodat je kunt ondernemen;
  • Sinds 2002 bewezen ervaring hebben in het bouwen van websites;
  • Meer dan 1.250 organisaties hebben geholpen met hun online ambities;
  • Een team zijn met meer dan 25 online specialisten;
  • Proactiviteit en persoonlijke communicatie in ons DNA hebben; 
  • Altijd bereid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking;
  • Investeren in klantcontact, flexibel zijn en zorgen voor een hoger online rendement.

Wil jij ook online je ambities verwezenlijken? Neem dan contact op met Bratpack voor een kennismaking en een lekkere kop koffie! Bel ons of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken (indien je zelf lekkere koffie hebt komen we graag bij je langs).

Bel +31-20-4977081

Informatie aanvragen

Lees hier ons privacy statement.

Velden met een * zijn verplicht.