Fondsenwerving.nl over online stopperadvertenties Bratpack

26 maart 2007

Fondsenwerving.NL, dé portal voor fondsenwervers in Nederland, heeft vandaag gepubliceerd over de online stopperadvertenties van Bratpack:

Online stopperadvertenties in samenwerking met Vital Clue
Iedereen kent ze wel, de stopperadvertenties. Ze bieden vaak een groot bereik tegen relatief lage kosten. Bratpack introduceert vandaag, in samenwerking met Vital Clue, on-linestopperadvertenties. Ze bieden: "het bereik van een groot publiek tegen relatief lage kosten: snel, eenvoudig én voordelig adverteren op sites van diverse kranten via het PCM netwerk en RTL.." Bratpack en Vital Clue garanderen dat de tarieven beduidend lager liggen dan bij de gangbare media- en reclamebureau’s: de klant betaalt alleen voor de ingekochte stopperadvertenties!

Aanmelden van een campagne kan door het informatieformulier op www.onlinestopperadvertenties.nl in te vullen. Vervolgens wordt door Bratpack een overleg met de klant afgestemd over onder andere de looptijd en de websites waarop gepubliceerd wordt. Bratpack regelt vervolgens binnen 24 uur de plaatsing, nadat het materiaal van de klant in de juiste specificaties is ontvangen. De klant krijgt inzicht in het aantal impressies en clicks via het online-advertentieprogramma van de uitgevers, zodat er een goed inzicht is in de resultaten van de campagne.

Info:
Contact met Bratpack, bel 020-4977081 of mail naar e.meijer@bratpack.nl  
Website: www.onlinestopperadvertenties.nl  

Zie ook www.fondsenwerving.nl.