Bratpack overgenomen door Pepperfield

16 oktober 2021

“Binnen ons bedrijf hebben we de keuze gemaakt om ons te focussen op de tuinbranche via Garden Connect. Mede door Covid-19 heeft dit een enorme vlucht genomen en dus was het tijd om afscheid te nemen van Bratpack” vertelt Frank de Lange namens Bratpack.

Uiteindelijk is het bedrijf in twee delen verkocht: “In de vele gesprekken die we hebben gehad bleek uiteindelijk dat het het beste voor onze opdrachtgevers was om de marketing activiteiten over te dragen aan Lead Today en alles rondom hosting en development aan Pepperfield”.

Lead Today
Lead Today is een online marketingbureau uit Rotterdam. Zij helpen al ruim 15 jaar organisaties bij het benutten van hun potentie op het gebied van marketing, techniek en online campagnes. Alles om ervoor te zorgen dat de klant sneller nieuwe leads en klanten aan kan trekken, grip op marketing en sales krijgt en zo versnelde bedrijfsgroei kan realiseren. Lead Today werkt voornamelijk voor klanten in de zakelijke dienstverlening, maar ook voor meer dan 35 goede doelen die actief ondersteund worden in hun fondsenwerving activiteiten.

De overname past in de strategie van Lead Today om versneld te groeien binnen haar focusgebieden in de komende jaren.

Pepperfield
Pepperfield is een ambitieuze start-up én heeft jarenlange ervaring op het gebied van hosting & development. Oprichter Maarten Strootman heeft zelf een achtergrond in IT en heeft met Pepperfield een bedrijf opgebouwd wat zich volledig richt op hosting en development.

“Op 6 oktober 2020 mochten wij de ‘Present Your Startup’-publieksprijs in ontvangst nemen. Present Your Startup is een wedstrijd voor meest veelbelovende startups in Noord-Holland. Wij zien die prijs als bevestiging dat we op de goede weg zijn en als een beloning voor onze inspanningen om een mooi, gezond bedrijf neer te zetten.”, aldus Maarten.

Geen gevolgen werkgelegenheid
Ondanks dat de activiteiten van Bratpack verkocht zijn, wordt het niet rustig op het kantoor in Zwanenburg: “We blijven gewoon gevestigd in ons huidige kantoor, want we zetten de activiteiten met Garden Connect door. We willen het grootste en beste online marketing bureau voor tuincentra in de wereld worden en hebben ons hele team daarvoor nodig.”

Afsluiting Bratpack
Door het overnemen van de activiteiten zal Bratpack na 31 december 2021 de deuren sluiten: “Het is fijn om zo’n mooie periode goed af te sluiten, wetende dat onze trouwe opdrachtgevers in goede handen zijn. Wij gaan ons nu focussen op het realiseren van onze ambities in de tuinbranche.” sluit Frank de Lange af.

Ga voor meer informatie naar: