Bratpack voor het eerst in de EMERCE 100

7 mei 2018

Wat zijn we trots toen afgelopen vrijdag 4 mei ons het nieuws bereikte dat we voor het eerst in het 16 jarig bestaan van Bratpack staan benoemd in de EMERCE 100. In opdracht van Emerce is er onder 632 bedrijven, actief in de online marketing, ICT en e-business, een kwalitatief imago-onderzoek verricht (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction).

Bij Bratpack zijn we normaal niet zo van de borstklopperij, maar nadat we in 2016 met Women Inc. een Effie Award wonnen is deze notering in de EMERCE 100 weer iets waar wij ontzettend trots op zijn. Bratpack heeft een goede positie ingenomen in de categorie ‘Digital Agency fullservice middelgroot’.

Emerce publiceert jaarlijks de EMERCE 100, hierin staat hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

Namens alle medewerkers willen wij alle opdrachtgevers bedanken voor het getoonde vertrouwen in Bratpack. Samen maken wij online ambities waar, in het verleden, nu en ook zeker in de toekomst.

Emerce top 100