Even voorstellen

28 november 2017

Elke maand stellen wij een andere medewerker aan jullie voor. Vandaag is Sander Admiraal aan de beurt. Als senior online marketeer houdt hij zich voornamelijk bezig met de online marketing van diverse organisaties. Het leukste aan zijn werk vind hij de diversiteit aan wensen van opdrachtgevers en het waarmaken van hun online ambities.

“Mijn ultieme teamuitje bestaat uit een uitje waarbij teamspirit, competitie en gezelligheid hand in hand gaan. Volgens mij slagen we er bij Bratpack aardig in om dit jaarlijks waar te maken. “

Over 10 jaar verwacht Sander dat online marketing nóg meer de standaard is dan nu. Hij verwacht meer automatisering van het werk, waardoor de online marketeer in de toekomst creatief en probleemoplossend te werk gaat.

Het leukste wat hij bij Bratpack heeft meegemaakt? Dat is een quote waard:

 “Zeer afgezaagd, maar wij maken bij Bratpack iedere dag wel iets leuks of grappigs mee. We zijn een zeer hechte groep en eigenlijk voelt iedereen die bij ons komt werken zich direct op zijn gemak. Door de diversiteit in persoonlijkheden zou je verwachten dat we continu botsen, maar het tegendeel is waar; we versterken elkaar en doordat we veelal dezelfde humor hebben wordt er iedere dag gelachen.”

Zijn favoriete vakantieland verschilt per seizoen. In de winter gaat hij snowboarden in het land waar op dat moment veel sneeuw ligt, qua stedentrip zo druk en groot mogelijk met Singapore als favoriet en voor een zonvakantie een combinatie van drukte en rust.

Sander zijn hobby’s zijn snowboarden, voetballen, wielrennen, reizen en het volgen van sporten waarin Nederland of een Nederlander excelleert. 

Sander