Even voorstellen

17 juli 2017

Wij stellen iedere maand een andere medewerker aan jullie voor. Vandaag de eer aan onze accountmanager Mariëlle Slingerland. Ze woont samen met haar vriend in een appartement in Zwanenburg. Bij Bratpack begeleidt ze projecten, adviseert klanten hoe ze het meeste rendement uit de website kunnen halen, beantwoordt support vragen en werkt ze mee aan de marketing van Bratpack.

Mariëlle haar favoriete social mediakanaal is Instagram. ‘Je kunt er tegenwoordig alle kanten mee op; van video tot live aanwezig zijn. Persoonlijk en zakelijk. Het biedt eigenlijk alles wat je in een social mediakanaal zou willen zien.’

“De borrel na het teamuitje vorig jaar was een gezellig gekkenhuis.”

Over 10 jaar ziet Mariëlle zichzelf in Italië in een idyllisch dorpje, met een succesvolle eigen onderneming. Italië is dan ook haar favoriete vakantieland, waar ze zeker 1 keer per jaar komt. Haar hobby’s? Op vakantie gaan, in de zin van: andere steden, culturen en landen bekijken. Verder is Mariëlle wakker te maken voor allerlei leuke dingen met haar moeder, vriend of vriendinnen. Van een koffietje of wijntje in Amsterdam tot lekker uit eten. Dat zien we ook op de bijgevoegde foto, samen met haar moeder tijdens een weekendje Barcelona.

“Het ultieme teamuitje zou een lang weekend weg zijn. Bij voorkeur in een warm land; vooral veel borrelen, kletsen en spellen doen!”