Communicatie, 48.000 bezoekers en eerlijk advies

6 juni 2017

Communicatie Bratpack

Dit jaar bestaan wij 15 jaar en we groeien nog jaarlijks, kortom, dat gaat goed! Echter, wij zijn van mening dat er altijd zaken beter kunnen. Zo ook de communicatie vanuit Bratpack op diverse gebieden. We informeren onze klanten redelijk goed, bratpack.nl bevat de nodige nuttige informatie, we plaatsen berichten op Facebook en Instagram, maar de echte absolute samenhang (ook visueel) ontbreekt soms.

Om dat te verbeteren zijn we enige maanden geleden een traject gestart, voor jou als klant betekent dit dat je binnenkort een korte enquete zult ontvangen met diverse woorden waarbij wij je vragen om aan te geven wat je wel en niet bij Bratpack vindt passen. Dit gebeurt anoniem en ik hoop dat we veel reacties krijgen, dan kunnen wij onze toekomstige communicatie hierop afstemmen & inrichten.

Alvast bedankt voor je medewerking!

48.000 bezoekers op 1 dag

Afgelopen donderdag heeft WOMEN Inc. weer een nieuwe campagne gelanceerd, ze haalden hiermee diverse nationale nieuwsuitzendingen (NOS / RTL / BNR) en heel veel kranten. Dit was bij ons te merken ook, op 1 dag hebben we namelijk bijna 48.000 bezoekers mogen verwelkomen op www.womeninc.nl/werkzorgberekenaar/. De server heeft dit zonder problemen doorstaan en dat is op zich wel fijn aangezien de gekoppelde server van het Nibud in de ochtend best wat problemen had om de bezoekers te verwerken.

Eerlijk advies

Regelmatig plaatsen wij langere blog items op onze website, niet altijd even geschikt om snel te lezen, maar ze bevatten wel heel veel nuttige informatie. Twee tips:

- Waar je aan moet denken als je een website gaat (laten) maken
- Open source vs. closed source CMS

Dit zijn beide artikelen waarin we voornamelijk eerlijk advies geven en niet perse voor eigen parochie preken.

Ik op een vulkaan

Heb je mij al eens zien zitten op een vulkaan? Nee, bekijk dan dit bericht.

Werk ze deze week!