Vijftien jaar Bratpack

28 juni 2017

Ruim 15 jaar geleden startte Bratpack met een groep van drie goede vrienden die vrijwillig een website maakten voor hun voetbalvereniging. Frank de Lange verzorgde de technische ontwikkeling en een eigen gebouwde server op zijn slaapkamer waarop de website kon draaien. Peter Hut pakte het grafische gedeelte op en Edwin Meijer voorzag de gehele website van content. Het leek de ideale combinatie, de website was een groot succes en Bratpack V.o.F. werd opgericht op 6 februari 2002.

De ideale combinatie

Vijftien jaar later kan wel gesteld worden dat dit zeker de ideale combinatie was. Nadat de eerste website nasonline.nl was gelanceerd ging het balletje rollen. Al snel klopten ondernemers uit de buurt aan, omdat ze ook zo’n succesvolle website voor hun organisatie wilde hebben. Bratpack, dat staat voor jong, ambitieus, eigenwijs en talentvol, hielp de ene na de andere ondernemer.

Met z’n drieën was het al snel niet meer voldoende en daarom sloot de eerste werknemer, Jeffry Breure, aan in 2004 (inmiddels mede-eigenaar van het bedrijf). Ook was het eerste kantoor al gauw te klein voor dit snelgroeiende bedrijf. Een jaar later opende Bratpack de deuren in een nieuw pand dat nieuwe werknemers en klanten kon verwelkomen.

Inmiddels is Bratpack in 15 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf en groeit nog steeds gestaag door. Met ruim 25 medewerkers werkt het hele team samen om de online ambities van diverse organisaties en ondernemers waar te maken.

Succesformule

De combinatie van gemotiveerde, ambitieuze mensen (echte Bratpackers) en een eigen ontwikkeld systeem, heeft ervoor gezorgd dat Bratpack is waar het nu is. De mensen maken het bedrijf, het is bij ons altijd een gezellig op vrijdagmiddagborrels of uitjes. Net alsof je met een groep vrienden bent.
 

frank quote

Vijftien jaar

Al 15 jaar succesvol en still going strong. De Bratpackers zijn nog lang niet klaar en onze missie is om nog vele organisaties te helpen om hun online ambities waar te maken. Of dit nu in de vorm is van een website, webshop of online marketing, wij Bratpackers staan voor je klaar! 

Meer lezen over het hele verhaal van 2002 tot nu? Bekijk ons verhaal.

Weten wat we voor jouw online ambities kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak, onze koffie is heerlijk!