Bratpack 15 jaar!

6 juni 2017

Van het ontwikkelen van websites op een zolderkamertje tot een groeiend bedrijf met ruim 25 medewerkers. Wij vertellen met veel plezier hoe Bratpack in 15 jaar is ontwikkeld tot een bedrijf met ambitieuze opdrachtgevers en werknemers. 

start Bratpack

Lancering van de eerste website in 2002

Op een dinsdagavond zitten Edwin Meijer, Peter Hut en Frank de Lange aan de bar bij voetbalclub RKVV NAS uit Zwanenburg. Al pratende komt het gesprek op een website. Peter en Frank weten hoe je een website moet maken en Edwin lijkt het leuk om de website van content te voorzien. Na kort overleg starten ze vrijwillig met de ontwikkeling van nasonline.nl. De website draait eerst op een zelf gebouwde server op Frank z’n slaapkamer en na enkele weken, op 1 januari 2002 wordt de website op een professionele server gelanceerd.

Een ‘echt’ kantoor en personeel

In 2003 besloten Frank, Edwin en Peter dat het tijd werd om de zolderkamer in te ruilen voor een echt kantoor. Via, via kwamen ze op de Heining in Zwanenburg terecht. In 2004 werd het eerste personeelslid, toen nog stagiair, Jeffry Breure aangenomen. Een jaar later werd besloten om van 70m2 naar 150m2 te verhuizen. Al snel werd dit kantoor uitgebreid met stagiaires en parttime personeel. Met inmiddels vast personeel verhuisde Bratpack in 2009 naar de huidige locatie, Zwanenburgerdijk 303a.

In april 2013 vond Peter dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging en verkocht zijn aandelen aan Edwin en Frank. Met de groei van het bedrijf werd Jeffry op 1 januari 2014 mede directeur en aandeelhouden van The Bratpack Group (welke weer eigenaar is van Bratpack B.V. / Garden Connect B.V. / Garden Connect Ltd.).

Van onze back- en front-end developers, accountmanagers, projectbegeleiders tot aan de online marketeers. Bratpack is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met een gezellige, ambitieuze groep van jonge professionals. De complete geschiedenis van Bratpack vindt je op de website.