Even voorstellen...

20 februari 2017

Elke maand stellen wij een andere medewerker aan jullie voor. Vandaag de eer aan Karin van Aalderen, onze nieuwste aanwinst en office manager. Karin woont in Haarlem met Christian, met wie ze al bijna 20 jaar samen is en met hun zoontje Senne van 9 jaar.

Haar favoriete social media kanaal?

“Mijn vrienden, maar dan niet online. Maar, aangezien de tijd nog wel eens ontbreekt is het leuk om ze te volgen via Facebook.”

Over 10 jaar ziet Karin zichzelf…. Op de Malediven? Of, op iedere andere willekeurige plek waar ze nog in goede gezondheid rond kan lopen. Na een paar weken bij Bratpack is het leukste/grappigste dat ze heeft meegemaakt een beetje lastig te zeggen, maar, zegt Karin ‘Ik weet zeker dat er genoeg momenten gaan komen.’

Karin reist graag en heeft al veel plekken gezien. Een favoriet land is daardoor lastig te kiezen, overal is wel iets voor te zeggen. Een must tijdens de vakantie is dichtbij de kust… Zon, zee, wind, kitesurfen en relaxen!

Karin haar hobby’s zijn kitesurfen, motorrijden, snowboarden en reizen (met eigen campertje!). Haar ultieme teamuitje zou een weekend in de sneeuw met  apres-ski zijn, of een dagje sporten op het strand met een borrel na afloop.

“Het leukste aan mijn werk is de afwisseling en mijn collega’s zo veel mogelijk ondersteunen, zodat het voor iedereen net even wat makkelijker wordt. Als ik intern alles op rolletjes heb, kunnen mijn collega’s zich focussen op hun eigen werk.”