Ben jij al klaar voor de feestdagen?

15 november 2016

“‘Tis the season to be jolly!” Huh, in november al? Juist, in november al! De komende tijd zijn er erg veel feestdagen die voorbijkomen en als bedrijf kun je daar erg goed van profiteren. Dat betekent niet dat je elke feestdag iets moet doen. Kies een aantal feestdagen waar je zelf iets mee hebt of die bij jouw bedrijf passen.

Komende feestdagen

  • Sinterklaas op 5 december
  • Kerst op 25 en 26 december
  • Oud & Nieuw op 31 december en 1 januari

Holiday-proof je webshop

Wanneer je een webshop hebt is het makkelijk om in de feeststemming te komen:

  • Start een feestelijke actie: Geef korting op artikelen die gerelateerd zijn aan de feestdagen. Wees hierbij vooral creatief!
  • Inspireer: geef cadeausuggesties bij feestdagen waar cadeaus worden gegeven. Stel een look-book samen met artikelen die consumenten in de sfeer brengen. Doe dit niet alleen in jouw webshop, maar deel het ook op Facebook, Instagram of Pinterest!
  • Cadeautjes geven is leuk: verras jouw klanten met een kleinigheidje, geef gratis verzending weg of verzin iets anders leuks. Zo komen we allemaal in de feeststemming.

Voor wat meer tips om je webshop kerst-proof te maken kun je ons blog van vorig jaar nog even teruglezen.

Feestdagen 2016

Kom in de feeststemming op je website

Heb je geen webshop? Verkoop je geen artikelen, maar bied je juist diensten aan? Ook dan kun je meedoen met de feestdagen!

  • Pas de vormgeving aan: dit hoeft niet iets groots te zijn. Voeg wat sneeuw toe aan jouw bedrijfslogo of laat het sneeuwen op je website.
  • Geef cadeautjes weg: rond deze tijd van het jaar kun je prima een relatiegeschenk geven aan jouw klanten. Het hoeft niets groots te zijn, zolang jouw klanten maar weten dat je aan ze denkt en ze waardeert.
  • Gebruik social media: plaats een leuke foto om in de feeststemming te komen, laat zien hoe je jouw pand decoreert voor kerst en wens jouw publiek op social media gezellige feestdagen toe!

Hulp nodig bij deze tips?

Misschien heb je na het lezen van deze tips de geest te pakken en wil je vast een actie klaarzetten. Het is heel handig om op tijd te beginnen met alle voorbereidingen. Zie je door de kerstbomen het bos niet meer? Bratpack helpt je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken er samen naar.