Deze week: Alleen maar Bratpack nieuwtjes

29 februari 2016

Nous parlons français
Oké bovenstaande heb ik wel even gecontroleerd via Google Translate (alsof dat 100% zeker is...), maar ik wist het zelf nog vanuit mijn paar jaar middelbare school Frans. Gelukkig start per 1 maart Roswitha bij ons, zij spreekt goed Frans en is inmiddels met Edwin al op bezoek geweest bij enkele (potentiële) Waalse klanten. Ondertussen is de website van Garden Connect er klaar voor: https://www.gardenconnect.com/fr/. Wij gaan dus na de Nederlandse en Engelse ook de Franse markt betreden.

We zijn innovatief
Wellicht dat je het op Facebook al hebt gezien, maar met Garden Connect zijn we uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf uit de Tuinbranche. Extra leuk om te vermelden is dat de prijs is toegekend door een jury van tuincentrum eigenaren.

Laatste werkdag Sander Bokern
Hij startte bij ons in december 2013 als opvolger van Peter, maar het is helaas vandaag zijn laatste werkdag bij Bratpack & Garden Connect. Via deze weg nog enorm bedankt en vanmiddag drinken we er een biertje op!

Nieuwe front-end developer
Nee, voor Sander hebben we al enige tijd een hele goede opvolger gevonden, Mark, maar vanwege drukte zijn we op zoek naar een extra front-end developer. Bekijk de vacature, breng hem onder de aandacht in je eigen netwerk, want als jij ons de nieuwe collega aanlevert staat daar een hele leuke beloning tegenover!

CMS is flink versneld
Bij Bratpack streven wij altijd naar de best mogelijke oplossing en zodoende bekijken wij dan ook regelmatig onze bestaande oplossingen, zo ook ons CMS. We hebben het hele systeem doorgelopen op zoek naar trage onderdelen. Door deze aan te pakken hebben we het CMS flink sneller kunnen maken! Loop je zelf nog tegen dingen aan met het gebruik van onze systemen? Laat het ons dan weten!

Nieuwe website
Vorige week donderdag is hij dan eindelijk live gegaan, onze nieuwe website. We hebben echt al heel veel leuke reacties gekregen. Heb je hem nog niet gezien, bekijk hem dan via www.bratpack.nl. Ook leuk om te lezen, de complete geschiedenis.


Vanmiddag vrijdagmiddagsessie Analytics
Vanmiddag is het weer zo ver, Edwin vertelt in een goed uur op een begrijpelijke manier alles over Analytics. De eerste vrijdagmiddagsessie werd goed ontvangen en ook deze zit (helaas/gelukkig) al vol. Maar aanmelden voor die van 25 maart kan nog steeds: https://www.bratpack.nl/vrijdagmiddagsessies/.

De volgende e-mailing zal weer bestaan uit diverse tips en online ontwikkelingen en zal ik versturen vanaf een adres ergens in Oostenrijk aangezien ik over 2 weken in de sneeuw sta.

Voor nu een heel fijn weekend!