Kom onze vergaderkamer bewonderen en de oranje man met het rad van fortuin!

22 november 2015

Frank de Lange verstuurt iedere 2 weken een e-mail met diverse zaken die Bratpack bezig houden, ook deze week weer. Deze keer gaat het over Edwin in een oranje pak, het rad van fortuin, workshops op vrijdagmiddag en nieuwe medewerkers!

Rad van fortuin

De praktische tips zijn hieronder vermeld, deze e-mail trap ik af met 2 foto's van beurzen waar wij de afgelopen week hebben gestaan. Twee beurzen waar wij al jaren komen, maar waar we nu onszelf totaal anders hebben gepresenteerd.


Wellicht wat "ordinair", maar opvallend was het zeker en daarnaast werd het gewaardeerd door de bezoekers van de GRS Beurs in Boskoop. Het oranje pak stond Edwin overigens erg goed!


Sander en Mariëlle waren donderdag aanwezig op de Vakdag Fondsenwerving in het Maasgebouw. Ook hier gekozen voor een "opvallende" indeling, ook hier veel bezoek en leuke reacties!

Een aantal praktische tips
Zoals elke e-mail, enkele tips:

  • Bovenstaande foto's zijn uiteraard niet zonder reden geplaatst. Het werkt namelijk soms om net even iets anders te doen dan het 'gemiddelde', daarbij moet je soms je eigen schaamte voorbij, maar mits je het met een leuke & vriendelijke insteek brengt zullen mensen het waarderen en opvallen doe je zeker! Dit geldt offline, maar ook zeker online.
  • Al veel genoemd, maar zorg dat je website geschikt is voor mobiel, doe hier de bekende test van Google: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/.
  • Zoeken we nu allemaal massaal via Google, over enkele jaren niet meer. Focus je dus altijd op je bezoeker en hoe je die iets leuks of interessants kunt bieden, niet op wat 'goed is voor Google'.

Kom onze vergaderkamer bewonderen
Vers in de verf, voorzien van leuke quotes van klanten, een koelkast met diverse drankjes en natuurlijk met een grote vergadertafel met plek voor 12 personen. In 2016 geven wij elke laatste vrijdagmiddag van de maand een gratis workshop, iedereen die dit interessant vindt kan zich aanmelden via: https://www.bratpack.nl/vrijdagmiddagsessies/. De eerste 3 onderwerpen zijn al bekend, dus kies een leuk onderwerp uit en meld je direct aan!

Wij zijn weer op zoek!
Naar iemand die graag stage wil lopen bij ons op het gebied van online marketing, lees de gehele vacature op onze website, het is geen standaard 'online marketing stage' namelijk: https://www.bratpack.nl/over-ons/vacatures/stageplaats-online-marketing-testen-kwaliteit-websites

2 nieuwe collega's
De kans is 99% dat ik op 4 december twee nieuwe collega's kan voorstellen, zowel voor Garden Connect als voor Bratpack. Foto's en verdere informatie volgt dan! Voor nu een goed weekend!

Met vriendelijke groet,

Frank de Lange
Bratpack internetdiensten