Natuurwerkdag, pensioenprijs en webshops met koppelingen

8 november 2015

Frank de Lange verstuurt iedere 2 weken een e-mail met diverse zaken die Bratpack bezig houden, ook deze week weer. Deze keer gaat het over de Pensioenprijs die WOMEN Inc. heeft gewonnen, een tweetal webshops met nieuwe kassakoppelingen, maar ook de Natuurwerkdag!

Een aantal praktische tips
Zoals elke e-mail, daar is deze immers voor bedoeld, eerst enkele tips:

  • Victoria, Mariëlle en Sarah plaatsen wekelijks nuttige tips op onze eigen website. Deze week over 'leven in je webshop' en 'live chat'. Handig om te lezen!
  • Google vindt video helemaal fantastisch, maar er zijn ook mensen die tekst effectiever vinden. Mijn idee hierover? Plaats hoe dan ook een bedrijfsvideo op je website waarin je kort en krachtig uitlegt wie je bent, wie je klanten zijn en wat je voor ze kunt betekenen, maar zet je website niet helemaal vol met video's en maak deze zeker niet te lang! Wij zijn hier momenteel ook druk mee bezig!
  • Dit is voor de mensen die zelf met SEO bezig zijn een leuk artikel.
  • Ik hoorde afgelopen week op de radio (BNR digitaal) dat je boodschap het beste gelezen wordt als je deze via SMS aan iemand verstuurd. Zet daarin een link en meer dan de helft van de mensen zal erop klikken. In vergelijking, bij een nieuwsbrief is dit slechts 2 tot 3 procent.

Online pensioenplatform WOMEN Inc. wint prijs
Vorige week heeft WOMEN Inc. een online pensioenplatform gelanceerd. Afgelopen donderdag hebben ze hier een prijs voor gewonnen, zie dit artikel. Leuk ook voor ons, immers wij hebben deze technisch ontwikkeld.

Landelijk Congres Dierenhulpverlening
Gisteren was dit congres georganiseerd door Stichting DierenLot. Ik ben hier gaan kijken en hieronder een tweetal foto's.Natuurwerkdag
Ook gisteren, de Natuurwerkdag van LandschappenNL. Wij hebben de website ontwikkeld en het is dan leuk om te zien dat er meer dan 14.000 mensen op ruim 500 locaties in de weer zijn geweest op deze dag en dat bijvoorbeeld het jeugdjournaal hier aandacht aan heeft besteed. Zie www.natuurwerkdag.nl

Diverse webshops met kassasysteemkoppelingen
We koppelen al langere tijd diverse webshops aan de meest uiteenlopende kassa systemen, maar deze week kwamen er daar 2 bij (waarop we dan best wel weer trots zijn):

  • De webshop van La Boite (www.laboite.nl) is gekoppeld aan StoreContrl Cloud van Casacom
  • De webshop van Maxime Schoenen (www.maximeschoenen.nl) is gekoppeld aan Easypos

Gezellige vrijdagmiddagborrel
Afgelopen vrijdag hebben we de vrijmiddagborrel opgeleukt met een Spaans tapas diner en een spelletje 30 seconds met 15 personen. Leuk om het zo in diverse teams tegen elkaar op te nemen, uiteraard werd het spel gewoon door het beste team, maar wie had anders verwacht. Nog wel een leuke omschrijving: Een land waar je aan denkt bij 'ik heb honger', niemand dacht daarbij aan Hongarije, behalve de teamgenoten, kortom: perfecte omschrijving!Met vriendelijke groet,

Frank de Lange
Bratpack internetdienste