Schuif #AanTafel voor een goed gesprek

4 september 2015

Heb je als vrouw zin in een goed gesprek met vriendinnen of vrouwen, die je wellicht nog niet kent? Dan kun je terecht bij een door Bratpack ontwikkeld platform op de website van WOMEN Inc. Dit platform is door WOMEN Inc. in het leven geroepen om vrouwen elkaar te laten versterken en een (energie)boost te geven.

Aan de hand van diverse draaiboeken neemt WOMEN Inc. de vrouwen aan de hand en met de getrainde gespreksleiders is het simpel en is succes gegarandeerd.

In samenwerking met o.a. Just, KesselsKramer en natuurlijk WOMEN Inc. heeft Bratpack het afgelopen jaar aan dit platform gewerkt. Er werd gestart met brainstormsessies in Sloten (Amsterdam) waarna er via diverse wireframes, grafische ontwerpen en uiteindelijk techniek en veel testen is toegewerkt naar hetgeen er nu online staat: http://www.womeninc.nl/aan-tafel/

Het spreekt voor zich dat wij als Bratpack trots zijn op het resultaat, even een stukje uit een e-mail van Madelon van WOMEN Inc.

Ha aanTafel-pioniers!

Afgelopen dinsdag, 1 september, hebben we aanTafel gelanceerd (www.womeninc.nl/aantafel)! En ik kan niet anders zeggen dan dat het een vliegende start is. Vele enthousiaste reacties, volle trainingsdagen, geplande gesprekken door het hele land. SUPER GAAF!!

Mooi om te zien dat we al zoveel bezoekers op de website hebben.