Bratpack vernieuwt website INretail

15 juli 2015
De grootste brancheorganisatie van non-food winkels INretail heeft haar website laten vernieuwen door Bratpack. De nieuwe website biedt volop informatie voor nieuwe en bestaande leden van Inretail.
 
INretail behartigt belangen van bedrijven in de woon-, mode-, schoenen- en sportbranche. Op de website is dus relevante informatie te vinden over actuele zaken die spelen. Daarnaast biedt de website volop inspiratie voor ondernemers die hun winkel willen verbeteren: interviews, consumententrends, veel foto's en informatie over ledenevents. De website biedt ook antwoord op vragen over bedrijfsoverdracht, CAO's en juridische vraagstukken. Kortom: een complete website geschikt voor relaties van INretail maar ook nadrukkelijk gericht op het werven van nieuwe leden.
 
Nieuw in de website is de mogelijkheid voor leden om in te loggen en gegevens bij te werken. Bratpack heeft een aantal koppelingen gelegd met het CRM systeem van INretail om dit mogelijk te maken. Deze koppeling bespaart de ledenadministratie van INretail veel tijd. Ook is deze gekoppeld aan de ledenwinkel: op basis van het profiel van de gebruiker zijn bepaalde artikelen niet of juist wel te bestellen. 

De website is te vinden op www.inretail.nl. Bratpack heeft de volledige technische ontwikkeling en online marketing verzorgd,