Select Wellness Group kiest voor Bratpack!

20 juli 2015

Select Wellness Group (SWG) organiseert landelijke marketing- en salesactiviteiten voor meer dan 25 wellnesslocaties in Nederland. Bratpack heeft de website van SWG vernieuwd, een handige webkassa ontwikkeld én gaat aan de slag met de online marketing.

De website van Select Wellness Group is geheel vernieuwd: een frisse, moderne uitstraling waarbij veel beeld gebruikt wordt. De website is uiteraard ook geschikt voor alle apparaten. In de webshop kunnen bezoekers de cadeaubonnen bestellen: niet alleen het bestelproces en de betaling verlopen via Bratpack maar ook de afhandeling van de digitale cadeaubonnen. 

Gebruikers die een Wellnesspas hebben kunnen ook inloggen om hun gegevens te wijzigen en bezoek-historie te zien. Bratpack heeft een koppeling met Thieme Card Services ontwikkeld om dit mogelijk te maken. Medewerkers van de aangesloten wellnessbedrijven kunnen via een webkassa bovendien alle data inzien en wijzigen. 

Last but not least gaat Bratpack ook aan de slag met de online marketing om de wellnesspashouders vaker te laten genieten van een welverdiend bezoek! Kijk voor meer info op www.selectwellness.nl