Bratpack ontwikkelt nieuwe webshop DA

19 december 2014

Bratpack heeft de nieuwe webshop van drogisterij- en parfumerieketen DA ontwikkeld. Naast de 300 winkels in heel Nederland kunnen consumenten nu dus ook online shoppen bij DA.

Frank de Lange namens Bratpack: "De webshop is volledig geïntegreerd met de back-office van DA waardoor de vele kortingsacties die in de winkels gelden ook online van toepassing zijn. Klanten willen namelijk anno 2015 online dezelfde producten en acties als offline. Een flinke uitdaging gezien het brede assortiment en de vele kortingsmogelijkheden die DA inzet. Door de naadloze integratie tussen het webshopsysteem van Bratpack en de kassasystemen van Nedfox is dit echter goed gelukt."

DA biedt consumenten een uitgebreid assortiment van duizenden artikelen. Verzending is gratis vanaf € 50,- en levering geschiedt binnen 2 werkdagen vanuit het centrale magazijn in Zwolle. In 2015 zal DA het assortiment verder gaan uitbreiden. 

"Bijzonder is ook dat DA een deel van haar assortiment geneesmiddelen online aanbiedt. Om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op dit gebied wordt er online ook een bijsluiter meegezonden", vervolgt De Lange namens het Zwanenburgse bedrijf. "We hebben een eerste stap gezet en zien er naar uit om in 2015 vervolgstappen te zetten voor deze mooie groep winkels."