Nieuwe website De Meerbrug

15 december 2014

Basisschool de Meerbrug is de plek waar het voor Bratpack allemaal is begonnen. Toen het nog kleine jongetjes waren zaten Frank, Edwin en Peter namelijk in de schoolbanken van de Meerbrug. Naast klasgenootjes werden de jongetjes ook dikke maatjes en uit die vriendschap groeide een zakelijke band. Bratpack is het resultaat van een klik op privé en zakelijk gebied. Eind 2013 nam Bratpack afscheid van Peter Hut, maar daarmee ging de link naar de basisschool niet verloren. Jeffry trad in de voetsporen van Peter en ook Jeffry heeft zijn kinderjaren op de Meerbrug doorgebracht.

De nieuwe website voor basisschool de Meerbrug maken was dan ook een op het lijf geschreven opdracht voor Bratpack. Inmiddels is de samenwerking goed verlopen en staat de kleurrijke website online. Als bedankje hebben wij een heerlijke kerststol gekregen. Een ontzettend leuke verrassing, terwijl wij alleen maar ons werk hebben gedaan! Benieuwd naar de website? Neem dan snel een kijkje!


Reactie van de Directeur:

"Gaaf, ziet er strak uit, wauw, leuk...." zijn slechts enkele uitspraken, die wij na het lanceren van de nieuwe website toegestuurd kregen.
Wij zijn blij met de website. De samenwerking met Bratpack was heel prettig. Ze zijn zeer klantvriendelijk en denken goed mee.
Niets was teveel gevraagd. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooie, informatieve en kleurrijke website.
Dank jullie wel!!"

Namens het team van De Meerbrug
Gertie de Bruin
(Directeur)