Meer omzet door de juiste website

12 juni 2015

Een website bouwen is tegenwoordig eenvoudig. De tools en software om online te gaan zijn volop beschikbaar en het onderhoud vergt nauwelijks webtechnische kennis. Heel handig natuurlijk. Maar doet die site eigenlijk wel wat hij moet doen: bijdragen aan het rendement van uw bedrijf?

Respons
Internetdienstverlener Bratpack uit Zwanenburg is er voor ondernemers die zich dat afvragen. “Een professionele website levert geld op en kan het verschil maken. ’Een succesvolle website bouwen is geen sinecure. Het begint bij het ontleden van het doel van de site. Wat wilt u als ondernemer online bereiken? Veel bezoekers op uw site is leuk, maar als zij niets doen, heeft u er weinig aan. Beter honderd bezoekers die tot actie overgaan, dan duizenden waar niets uitkomt”, vertelt Frank de Lange, oprichter en eigenaar van Bratpack. “Samen onderzoeken we wie de site moet bezoeken en wat het gewenste gedrag vervolgens moet zijn. Kortom, hoe creëer je online respons? Dat is de essentie van onze dienstverlening.”

Klantenkaartprogramma
Meedenken, ontzorgen en het maximale uit online marketingmogelijkheden halen. De kracht van Bratpack zit in de persoonlijke benadering gecombineerd met vakmanschap en specialistische kennis. “We zoeken de online pijnpunten op en verbeteren die. Ontwikkelingen in ons vakgebied gaan razendsnel. Iedere update van Google is een nieuwe kans op meer omzet voor onze klanten. Daar zit Bratpack bovenop. Wij vernieuwen onszelf constant en kunnen klanten laten groeien door de nieuwste online mogelijkheden toe te passen. Zo hebben we een innovatieve personal marketingtool voor klantenkaartprogramma’s ontwikkeld om extra omzet uit klantenbestanden te halen. Ook daar zien we dat we voor omzet kunnen zorgen!”

Succesvoller
Bratpack bestaat nu 13 jaar en heeft een team van 21 online specialisten in dienst. Of u nu kiest voor standaardoplossingen of maatwerk, een website van Bratpack sluit altijd aan bij uw wensen, is technisch up-to-date, geschikt voor computer, smartphone en tablet en wordt goed gevonden in zoekmachines. Alles wat nodig is voor een geslaagde bedrijfswebsite wordt, in nauw overleg met u, gerealiseerd. Niet alleen tijdens de ontwikkeling en opzet van de site, maar juist ook daarna. Op die manier heeft Bratpack al vele winkels, webshops, B2B-bedrijven en non-profit instellingen in Haarlemmermeer en daarbuiten geholpen online aanzienlijk succesvoller te worden. Een website kunt u overal krijgen, maar online succes behalen begint met een kop koffie in Zwanenburg!

Benieuwd wat Bratpack voor u kan betekenen? Bel naar: 020 497 7081 of stuur een e-mail: info@bratpack.nl.