Vogelpark Avifauna vernieuwt website!

3 april 2015

Vogelpark Avifauna in Alphen aan de Rijn heeft haar website www.avifauna.nl volledig laten vernieuwen door Bratpack. Belangrijkste doelstelling van het Vogelpark was om ook de mobiele bezoekers goed te bedienen met de nieuwe website. 

De andere wens van de non-profit ging om het platform achter de website: flexibel met allerlei mogelijkheden tot verdere uitbreiding. Na een zeer intensieve samenwerking is het gelukt om in een maand de website te vernieuwen en te koppelen aan het CMS van Bratpack.

Op de website is uiteraard alle informatie te vinden over de bezienswaardigheden, dieren en activiteiten die in het vogelpark worden georganiseerd. Bezoekers kunnen tevens zowel een vast lidmaatschap afnemen als losse tickets bestellen.  De website is volledig zoekmachine vriendelijk opgebouwd en natuurlijk ook eenvoudig te bewerken door de medewerkers van Avifauna. Ga voor meer informatie naar www.avifauna.nl. De komende maanden zullen er onder andere een interactieve kaart (met films uit het park) worden toegevoegd om de bezoeker nog meer mee te nemen in het de voorpret van een bezoekje aan het park!