Actief65+ erg tevreden met vernieuwde website

29 oktober 2013

Begin oktober hebben wij de nieuwe website van Actief65+ volledig vernieuwd. We kennen het uitzendbureau dat zich richt op 65-plussers al enige jaren en wij verzorgen al enige tijd de hosting en hebben in het verleden SEO diensten geleverd. Enige jaren geleden heeft Actief65+ de website laten vernieuwen en is hetzelfde bedrijf ook met de SEO aan de slag gegaan, dat is een sterke combinatie en zodoende te verklaren.

De website bleek echter niet naar wens en ook de SEO dienstverlening was niet zoals Actief65+ gewend was (indertijd dat wij dit deden). Zodoende dat Jack Wiebenga (directeur Actief65+) in juli 2013 heeft besloten om de website volledig door ons te laten vernieuwen en de SEO ook weer bij ons onder te brengen.

Na enkele weken intensief samenwerken en overleggen is begin oktober de vernieuwde website live gegaan. De resultaten van met name de aanmeldingen waren bijna ongeloofwaardig te noemen, het aantal inschrijvingen is explosief gestegen. Naast dat dit ons de waardering van de klant opleverde, zie mede quote hieronder, is dat voor ons natuurlijk ook een bevestiging dat het werk dat je levert goed is.

Printscreen van de nieuwe website voor Actief65+

Bekijk de volledige website op www.actief65plus.nl of lees de quote van Jack Wiebenga hieronder. Wilt u meer informatie over onze SEO of website dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn een uitzendbureau voor 65-plussers. Toen wij een aantal jaren geleden een website lieten bouwen was dat onze eerste ervaring op dat terrein.

Wij gingen in zee met een bekend bureau. Dat is ons zwaar tegengevallen. De navigatie was niet in orde, het inschrijfformulier (voor ons heel belangrijk) deugde niet en rammelde aan alle kanten. Het was een grote teleurstelling en we werden aan ons lot overgelaten.

Tot we recentelijk de hele site opnieuw lieten bouwen door Bratpack. Daarbij was het een verademing te werken met een bedrijf dat naar ons luisterde en vervolgens te constateren dat er ook handen en voeten waren gegeven aan onze verlangens. Het was, en is, een zeer professionele maar ook plezierige samenwerking en het aantal inschrijvingen is, mede door het online-marketing plan dat we met hun ontwikkeld hebben, enorm gestegen.