Fullmobility lanceert web-app

13 augustus 2013

FullMobility is een aanbieder van zorg- en revalidatiehulpmiddelen. Bratpack heeft de webshop van dit Bussumse bedrijf ontwikkeld, maar ook in de zorg groeit de behoefte aan oplossingen om "onderweg" informatie te kunnen raadplegen over hulpmiddelen. FullMobility klopte daarom bij Bratpack aan met de vraag hoe thuiszorginstellingen, ziekenhuizen en particulieren op eenvoudige wijze zorghulpmiddelen zouden kunnen aanvragen voor patienten en cliënten.

Bratpack heeft een platform ontwikkeld dat via tablets, smartphones maar uiteraard ook de gewone PC toegang biedt tot de bestelproces. Het verwerken van alle informatie gaat electronisch waar voorheen veel papierwerk voor nodig was. De digitale handtekening is hierin ook opgenomen en alle bestellingen worden automatisch in het CRM van Fullmobility opgeslagen.

"FullMobility is continue bezig om innovaties te zoeken in de zorg. De samenwerking met Bratpack is hierin uitstekend: we hebben veel persoonlijk contact en krijgen goed advies. De applicatie die nu ontwikkeld is helpt ons beter te communiceren met onze opdrachtgevers wat bovendien veel tijd bespaart omdat het proces efficienter is ingericht." aldus Bas Veerman van FullMobility.

Zie voor meer informatie  http://uitleen.fullmobility.nl/ of http://www.fullmobility.nl