Bratpack neemt afscheid van Peter Hut

13 juni 2013

Edwin Meijer, Frank de Lange en Peter Hut hebben op 6 februari 2002 Bratpack opgericht. Vanuit een vriendschap welke zijn oorsprong heeft op de basisschool in Zwanenburg zijn ze als drie vrienden met Bratpack begonnen. Gedurende de studietijd van Edwin, Peter en Frank kreeg Bratpack steeds meer vorm tot het bedrijf dat het anno 2013 is geworden met 17 medewerkers en een kantoor in Nederland en Engeland.

Anno 2013 is Peter in samenspraak met Edwin en Frank tot de conclusie gekomen dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn carrière waardoor de zakelijke wegen gaan scheiden. Daarom zal Peter de komende maanden, in goed overleg met Frank en Edwin, zijn taken en verantwoordelijkheden overdragen aan zijn collega's. Tijdens deze overdracht zal Peter van de gelegenheid gebruik maken om zich concreet te oriënteren op de arbeidsmarkt met als doel het vinden van een nieuwe werkomgeving.

Ondanks het feit dat de wegen scheiden zijn Edwin, Peter en Frank zeer tevreden met het feit dat dit in goed overleg gebeurt, zodat zij ook na het vertrek van Peter als vrienden verder kunnen. Peter is tot zijn vertrek (naar verwachting tegen het einde van 2013) bereikbaar op kantoor via peter@bratpack.nl en privé via peter@tphc.nl.