De grootste gemiste kans van goede doelen!

16 mei 2013

Bratpack helpt al meer dan 10 jaar goede doelen om het maximale uit hun Google Grants account te halen. Onder andere het Epilepsiefonds, Save the Children, Sam’s Kledingactie, Helen Dowling Instituut en vele anderen vertrouwen op de kennis en expertise van Bratpack.

“Google Grants staat bekend als de grootste gemiste kans van goede doelen op het gebied van online marketing. Organisaties die niet op professionele wijze omgaan met Grants missen massaal de kans om meer donaties, vrijwilligers of andere aanmeldingen te genereren via hun website.”

Doet u het goed?

  • Gemiddeld besteden goede doelen tussen de $ 300 en $ 2000 van het budget van $ 10.000 per maand. Minimaal 80% van het potentieel blijft dus onbenut.
  • Het beheer van Google Grants in eigen huis kost u gemiddeld 3 uur per week. Maandelijks beheer door Bratpack bespaart tijd en verhoogt het rendement: twee keer winst!

Wilt u ook eindelijk uw kans grijpen en het maximale uit Google Grants halen? Neem dan snel contact op met ons via het contactformulier of bel naar +31-20-4977081.